| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; Da šljakamo, da - šljakamo. Ali se uvijek nađe vremena za kavicu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Ja svaki put kad sam na faxu pijem kavicu na Iblerovom pored SDP-a. ![]() Ševa ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima ali to je oriđiđi slika, na to su trebali autori misliti. a možda je poanta to da desnica drži bodlje u ruci. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #46 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima di ćeš ljepše nego curi za valentinovo pokloniti ovako nešto.. teici na primjer. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Citat:
![]() Ne ide me cvijeće, pogotovo ne crveno. A kad sam već kod toga evo i anegdote. Dobih od dečka crvenu ružu prije mjesec dana, bili vani i ona baba što hoda okolo prodavala, pa je ovaj kupio. Ja se napila ko guzica i ostavila cvijet u frendičinom autu, ružu naravno nikad više nisam vidila. Prije kojih tjedna frend kupio meni i svojoj curi za Valentinovo crvenu ružu, nas dvije to ostavile na stolu do nas i ruže nestale Netko ih maznuo. ![]() Ne ide me cvijeće, ne poklanjate mi cvijeće, ne želim cvijeće... Hvala!
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima ma teice to je podsvjesno. ![]() tvoje odbijanje crvenog cvića zasigurno ima neko mračno objašnjenje ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Ma prihvaćam, ali garant ću ju negdje zagubiti. ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

Ali se uvijek nađe vremena za kavicu. 

Netko ih maznuo.