| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Vlada smanjuje PDV na novine na 10% u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Vlada namjerava smanjiti PDV na novine s 22 na 10 posto pa se u Ministarstvu financija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Ma tak mi se jebe. Moj glas time neće kupiti, a ionak svako jutro prolistam 24 sata jer nemam vremena duljit po ovim novinama. 24 je ionak 3 ćune tak da svejedno mi je...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Znači ako kupujem novine od 6 kn - sad bi trebale koštati 5.50 Kn, drugim rječima uštedit ću cca. 15 kn misečno... taman za kutiju bilog Walter Wolfa i upaljač - prozirni.
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Al ako pušiš švercani onda neće biti love od PDV-a , pa će ti novine opet poskupit. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Meni je neobično i to što su se odlučili baš za novine? Većina medija je u rukama vladjuće stranke, a treba i sniziti cijene oglasnih prostora za predstojeće parlamentarne izbore.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Očekujem da Kirin predloži povećanje PDV-a jubitou ... majku im zajebantsku.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
kad sjednem u neki birc i primim "današnje" novine, uvijek se čudim kak su u njima stare vijesti ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: novine, pdv, smanjuje, vlada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.

a