| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Vlada smanjuje PDV na novine na 10% u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence upravo to ... nema sanse da vise ikad platim novine, ionako ima na netu sve kaj piš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
Možda su današnje novine sranje ali ipak je užitak čitanja i listanja ono kaj je važno...barem meni... | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
Previše gluposti prodaju prosječnim smrtnicima. Polovina tekstova nema veze ni s mozgom ni sa zdravim razumom. U čemu je taj užitak? Da se osjećam kao ovca, jer vlasnici tiskovina imaju monopol na medije?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% od tog sniženja najmanje će koristi imati čitatelji. 1. opcija - ako se smanji cijena novina (a ne mora se), novine će biti jeftinije tek nekoliko lipica 2. u slučaju da novinama cijena ostaje ista, nakladnici bubaju grdni profit, a možda se i osjete dužnima vladi koja im je to omogućila. pitam se kako će im samo pokazati zahvalnost.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Kako je ovo žalosno i jeftino. Od svega što kupujemo i ne kupujemo oni se sjetili prvo novinama smanjiti PDV! Valjda je to najvažnija, najelementarnija životna potreba? I znam da je predizborno sranje, a opet me tako ljuti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Biti će još tih štoseva prije izbora koliko hoćeš od strane stranke kojoj su se počele tresti gaća. Što su stvarno čekali 4, pa i 15 godina?
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
SDP, HNS, HSP, HSLS i vladajući HDZ su jednoglasno za ukidanje ili bar smanjenje nameta na novine. Jedino je Lalićka (HSS) malo suzdržanija ali nije protiv. Konačno koncenzus!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Vlada smanjuje PDV na novine na 10% Citat:
Svima je sad pred izbore najvažnije da nezaposleni, gladni, napaćeni, obespravljeni, pokradeni, do grla zaduženi Hrvati (građani Hrvatske) budu što bolje dezinformirani (o njihovim predizbornim lažima).
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
samo neka si tu ideju zabiju u dupe! već svi jako dobro znamo koliko tko ima putra na glavi! to jest zna se. ![]() evo, i ovo je emocionalna reakcija. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: novine, pdv, smanjuje, vlada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:10.