Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? u Znanost forumu; Da Vam bude lakše zboge neke orjentacije, trenutno je nakako ovakav poredak po anketama: HDZ i SDP vode mrtvu ...

Vidi Rezultate Anketa: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori?
HDZ 3 5.36%
SDP 17 30.36%
HSP 15 26.79%
HSS-HSLS 2 3.57%
HSU 1 1.79%
HNS 8 14.29%
IDS 1 1.79%
DC 0 0%
za nekoga devetog bi glasovao :-) 9 16.07%
Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 04-11-06, 00:02   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori?

Da Vam bude lakše zboge neke orjentacije, trenutno je nakako ovakav poredak po anketama:
HDZ i SDP vode mrtvu utrku na oko 25% glasova,
slijedi HSP sa 10%,
tu je i HSS na 9% (inače se dogovorio sa HSLS-om koji je na 4%),
HSU 8%,
HNS 7%,
DC 4%,
IDS 2% (Inače regionalna stranka koja na razini Istre naravno puno bolje stoji)
a svi ostali ne bi prešli prag (na njih otpada ukupno 6% glasova)
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 04-11-06, 00:06   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori?

I još nešto da ne bi bilo dileme ... znam da je izborni prag 5% što se odnosi na izborne jedinice, a ovo su postotci kada se uzme cijela Republika Hrvatska u obzir!
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 04-11-06, 00:25   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Lakše mi je reć za koga ne bih nikada, Dakle HDZ, SDP, HSS, HSU, IDS stinks
Star 04-11-06, 01:06   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,313
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Otvori ovo ponovo kao anketu.
Premda mi nismo baš neki reprezentativan uzorak populacije, bilo bi interesantno vidjeti rezultate.

Maslow je online sada  
Star 04-11-06, 12:34   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja fakat ne bi znala za koga bi glasala... izašla bi na izbore... ali za koga zaista nemam pojma... razmislila bi malo...
teica je offline  
Star 04-11-06, 13:38   #6 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

ni ja ne znam
ali me baš zanima mišljenje članova foruma
mama je offline  
Star 04-11-06, 14:05   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,280
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Ja bi ,danas da moran, glasa za stranku umirovljenika. Šta njima fali?
Casey je offline  
Star 04-11-06, 14:09   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

zeljonar , s kojom si ti namjerom otvorio ovaj topic?

Da bi se članovi forum pojedinačno izjasnili , ili te zanima opće raspoloženje na forumu?

Ako je ovo drugo onda otvori anketu , a ako je prvo onda brate mili budi korektan pa ti prvi reci za koga bi glasao.

SDP
Ibort je offline  
Star 04-11-06, 14:15   #9 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Ja bi ,danas da moran, glasa za stranku umirovljenika. Šta njima fali?
Manjak dana života, a ne fali očajnička želja da pod hitno unovče mandate jer imaju manjak dana života.

Ne zajebavam, točno tako je kod ovih penzića kod mene!

Ma zbilja ne znam, tko god dobije vlast u sekundi skida hlače. Zbilja su vrlo rijetki najobičniji pošteni ljudi. Očaj!
Star 04-11-06, 14:48   #10 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Manjak dana života, a ne fali očajnička želja da pod hitno unovče mandate jer imaju manjak dana života.

Ne zajebavam, točno tako je kod ovih penzića kod mene!

Ma zbilja ne znam, tko god dobije vlast u sekundi skida hlače. Zbilja su vrlo rijetki najobičniji pošteni ljudi. Očaj!
ne da su rijetki, NEMA IH

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: danas, glasovali, izbori, koga, parlamentarni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108