| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? u Znanost forumu; Da Vam bude lakše zboge neke orjentacije, trenutno je nakako ovakav poredak po anketama: HDZ i SDP vode mrtvu ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? | |||
| HDZ | | 3 | 5.36% |
| SDP | | 17 | 30.36% |
| HSP | | 15 | 26.79% |
| HSS-HSLS | | 2 | 3.57% |
| HSU | | 1 | 1.79% |
| HNS | | 8 | 14.29% |
| IDS | | 1 | 1.79% |
| DC | | 0 | 0% |
| za nekoga devetog bi glasovao :-) | | 9 | 16.07% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Da Vam bude lakše zboge neke orjentacije, trenutno je nakako ovakav poredak po anketama: HDZ i SDP vode mrtvu utrku na oko 25% glasova, slijedi HSP sa 10%, tu je i HSS na 9% (inače se dogovorio sa HSLS-om koji je na 4%), HSU 8%, HNS 7%, DC 4%, IDS 2% (Inače regionalna stranka koja na razini Istre naravno puno bolje stoji) a svi ostali ne bi prešli prag (na njih otpada ukupno 6% glasova) |
| |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Otvori ovo ponovo kao anketu. Premda mi nismo baš neki reprezentativan uzorak populacije, bilo bi interesantno vidjeti rezultate.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? ja fakat ne bi znala za koga bi glasala... izašla bi na izbore... ali za koga zaista nemam pojma... razmislila bi malo... |
| |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? zeljonar , s kojom si ti namjerom otvorio ovaj topic? Da bi se članovi forum pojedinačno izjasnili , ili te zanima opće raspoloženje na forumu? Ako je ovo drugo onda otvori anketu , a ako je prvo onda brate mili budi korektan pa ti prvi reci za koga bi glasao. SDP |
| |
| | #9 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Manjak dana života, a ne fali očajnička želja da pod hitno unovče mandate jer imaju manjak dana života. Ne zajebavam, točno tako je kod ovih penzića kod mene! Ma zbilja ne znam, tko god dobije vlast u sekundi skida hlače. Zbilja su vrlo rijetki najobičniji pošteni ljudi. Očaj! ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| |
![]() |
| Tagovi: danas, glasovali, izbori, koga, parlamentarni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.