| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? u Znanost forumu; Znači, po tvojoj logici onaj ko investira u Htrvatskoj trebao bi imat pravo glasa u toj istoj Hrvatskoj? Ili ja ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? | |||
| HDZ | | 3 | 5.36% |
| SDP | | 17 | 30.36% |
| HSP | | 15 | 26.79% |
| HSS-HSLS | | 2 | 3.57% |
| HSU | | 1 | 1.79% |
| HNS | | 8 | 14.29% |
| IDS | | 1 | 1.79% |
| DC | | 0 | 0% |
| za nekoga devetog bi glasovao :-) | | 9 | 16.07% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Znači, po tvojoj logici onaj ko investira u Htrvatskoj trebao bi imat pravo glasa u toj istoj Hrvatskoj? Ili ja pak nisam dobro razumio? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #103 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
bracite paznju da ja nisam cijeli demograf Hrvata tu, bila sam na izbora gdje sam pitala prijatelja 'kako ces glasat' oni kazu 'pa za Hdz samo dasu protiv Racana, pa nema nikoga drugi' - ja sam putovala u HR od 1993+ , u Yugi nismo putovali, niti bili od prilike za skupo potovanje - u zadnji 2 godine sam bila u HR 3 puta - provedem vrime na svome i vecine vremena sa prijatelja i roda u to vrime - secam ulice, ne priustime se neko bogatstvo, niti ga imamo, dok sam tamo - tu citam na net sto mogu i priljucim se sa HRT - sam u konstanjoj kontaktu sa roda i prijatelja doma, kako i u neki vid to je ista stvar sto radim tu - citam izmedju reda ! .. tada kad Propanda u casopisu kaze nezaposlenost je palo i sve je sjajno.. ja se sijetim roda koji nije placen mjesecima, drhtaju za nesigurnost tih mali mizerni posla sto imaju, i kako su zaprinuti da nihova dica nisu zaposleni iako su zavrsili velike skole - kad Glasam, smo dani da glasamo u svojoj Jedinici za zastupnika, tada to je Nase podruce u kojoj ja znam koje nove ulice i autopute su gradjene jel sam ih putovala.. u isto vrime usput znam da dok to podruce ima lipu veliku cestu, da infrustruktira tog grada je u nered, i kad turist dodje tamo cekaju satima na lokalne ulice dok ne dodju do destinacije - imam privatne male (ja nisam bogatasica) ali dosta vrijene imanje i na tome moze se napravit investicija - ja sam vec u skoro srijedne godine, pa to je sve vise za dicu nego neki osoban parti za mene bih htijela da moja dica se Vratu, po volje, i tako to je mamac za njih- za te investicije je potrebno sudjelovati u politicki sistem, sto moze pre frke kako je zaustaviti to malo sto imamo i upropastit nesto malo sto mozemo napravit -dvostruko me interesira politika doma kao roditelj, jel neznam zasto dica doma nemaju prilike sto miji imaju tu, i tako bih htijela biti utjecaj u to ako sam Glas podrzak za Ljudska Prava i Naprijednost - na kraju ako to ne uspije, zamislite da svaki Hrvat vani okrene ledja taj Hrvat necemu vise biti briga vratiti to zemlji ako ga ne zeli, nego ce to prodati za 3 puta vise strancu, i eto ona ce vam u Uniji biti lipo kad vam Svabo glasa u vasoj sudbini umijesto mekani Hrvat ![]() | |
| |
| | #104 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
Investicija -> Porez -> Pravo glasa! Iako se ja s tim ne slažem, ali to je ona tvoja priča ... | |
| |
| | #105 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| |
| | #106 (permalink) | |
| Banned | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
građanin koji ima prebivalište u RH i koji je porezni obveznik RH ... dakle nikakve dijaspore i slična sranja .. nedostaju argumenti, pa se pravimo blesavi ili kaj? počinjem uviđati kakvo glasačko tijelo ima HSP ... nije ni čudo kaj nam je država u ovakvim problemima .. | |
| |
| | #107 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| |
| | #108 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
Htio sam te repovat, al neda gazda, ima dana - popustit će on.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| |
| | #109 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
Ma razumijem ja sve, ali sam samo htio iskarikirati kako teze i veze s plaćanjem poreza i prava glasa ne stoje. To su potpuno dvije odvojene i nespojive prava i obveze. A sad da mi se da tražiti, mogao bi naći negdje na forumu gdje je napisano: "Tko plaća porez taj bi trebao imati pravo glasa" ... A znate šta mene oduševljava na ovoj raspravi, HDZ je u mišijoj rupi Svi mi ovdje simpatiziramo HSP, HNS, SDP, HSS_HSLS, ili neki HSU , ali HDZovaca nema, jer ili su informatički potpuno nepismeni ili su postiđeni što je njihova stranka napravila ovom jadnom narodu Silence care, tebe izuzetno cijenim na ovom forumu, toliko da mislim da si ti "najjača karika" foruma, ali u politici se ne slažemo baš, i džabe i meni i tebi argumenti, mišljenja će nam vjerojatno ostati ista Da si se ti rodio gdje ja, a ja gdje ti, možda bi danas bili u obrnutim ulogama u razmišljanjima. to hipotetski kažem iz razloga toga jer mislim da često mjesto i okolina, i splet životnih okolnosti utječu na naš krajnji izbor Kažem, i često ponavljam poslovicu koju sam čuo od svog pokojnog djeda, a aktualna je za ovo što sam rekao: "MJESTO GOJI KONJA I JUNAKA" - u prijevodu bi značilo da možda Goran Ivanišević ne bi bio Wimbledonski junak da nije rođen na Firulama u Splitu, nego bi možda bio "konj" iliti obični seljak da je rođen u Muću, ili Mrduši Donjoj Bezveze navodim primjer, da se nitko ne uvrijedi ... Zadnji Uredio zeljonar : 24-05-07 u 09:27. | |
| |
| | #110 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Svijestan sam i znam da se to ne može promjeniti, ali mislim da je neprirodno i nelogično da svi imaju jednako pravo glasa. Demokracija nije prirodna tvorevina. Pa ni ovaj forum nije demokratičan, što ga ne čini lošim nego naprotiv boljim. Demokracija je vladavina mediokritetske većine nad intelektualnom manjinom!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| |
![]() |
| Tagovi: danas, glasovali, izbori, koga, parlamentarni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

bih htijela da moja dica se Vratu, po volje, i tako to je mamac za njih
Svi smo mi MASS SARR

, a i klokanica zna sigurno za njih) i svaka čast tim ljudima u Melbourneu. Neka ih dođe još više na forum, bit će veselo i puno zanimljivije, garantiram! Ali definitivno ne želim da oni određuju kako će itko u Hrvatskoj živjet!