| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? u Znanost forumu; Pa ne znam šta se žalite. Kakav narod takvi političari. Ne padaju ni oni s Marsa , dio su naroda.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? | |||
| HDZ | | 3 | 5.36% |
| SDP | | 17 | 30.36% |
| HSP | | 15 | 26.79% |
| HSS-HSLS | | 2 | 3.57% |
| HSU | | 1 | 1.79% |
| HNS | | 8 | 14.29% |
| IDS | | 1 | 1.79% |
| DC | | 0 | 0% |
| za nekoga devetog bi glasovao :-) | | 9 | 16.07% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Da Vam bude lakše zboge neke orjentacije, trenutno je nakako ovakav poredak po anketama: HDZ i SDP vode mrtvu utrku na oko 25% glasova, slijedi HSP sa 10%, tu je i HSS na 9% (inače se dogovorio sa HSLS-om koji je na 4%), HSU 8%, HNS 7%, DC 4%, IDS 2% (Inače regionalna stranka koja na razini Istre naravno puno bolje stoji) a svi ostali ne bi prešli prag (na njih otpada ukupno 6% glasova) I još nešto da ne bi bilo dileme ... znam da je izborni prag 5% što se odnosi na izborne jedinice, a ovo su postotci kada se uzme cijela Republika Hrvatska u obzir! Zbog sugestija, otvaram ovu temu (ovaj put i kao anketu) ponovo. Hvala svima na sugestijama, jer su zbilja opravdane. A onu temu bi bilo dobro zaključati. Što se mene tiče, ja jesam državljanin RH, ali nemam prebivalište u RH, pa smatram da ne bih trebao ni imati pravo glasa, ali me zanima raspoloženje na forumu i u domovini. Kada bih ipak glasovao, ne bi ni za HDZ, ni za SDP sigurno. Prvi su lopovi, a drugi su imali priliku ipsraviti lopovluk, a nisu! Toliko za sada! |
| |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Hvala vam na sugestijama, imate pravo. Trebao sam ovu temu odmah otvoriti kao anketu ... što se tiče moga izbora, kojeg je Ibort spomenuo ... ja sam državljanin Republike Hrvatske, ali nemam prebivalište u njoj ... znači, ja sam ona famozna 11. izborna jedinica. Moje osobno mišljenje je da mi kao takvi ne bi trebali imati pravo glasa, neka građani Republike Hrvatske sami odlučuju o svojim predstavnicima. Kada bih ipak glasovao, a možda ću čak i glasovati kada imam to pravo, ne bih ni za HDZ, ni za SDP. Jedni su opljačkali, a drugi su se pravili da ništa ne vide kada su bili na vlasti 2000-2003. godina. Vjerojatno bi glasao za neke koji nikada nisu bili na vlasti ... |
| |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Evo ja cu glasati, iako ponavljam da ne bi trebao ... mislim da samo građani Republike Hrvatske bi trebali imati pravo glsovati, a nas ukinuti iz 11. izb. jedinice ... Ima jedan političar kojeg cijenim zbog toga što je najaktivniji u Saboru, a to je Tonči Tadić, pa dajem glas za njegovu stranku. Inače mi se ne sviđaju neki drugi iz te stranke, ali eto ... Cijenjim njegove napore da se proglasi Gospodarski pojas na Jadranu i sl... |
| |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
| |
| |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Evo ovako....kao i inače što ne glasam, ne bih ni sad glasala...ali kad bih morala, glasala bih za SDP...ne znam zašto nitko ne objasni zašto bi odabrao tu stranku, ali evo ja ću objasniti.... 1. zato što je manje zlo ono koje već znam, nego ono koje ne znam (tu mislim na stranke koje dosad nisu nikad bile na vlasti, a za HDZ ne bih nikad glasala) 2. zato što imam u obitelji obrtnika i poduzetnika i mogu sa sigurnošću reći da su tada isplate obavljenih radova istima bile redovne i nitko nikome nije bio dužan, za razliku od današnjih vremena kada moj dragi ima milijun kn u dugu I šta mu to vrijedi ![]() 3.zato što se HDZ ne trudi ni najmanje riješiti probleme unutar države, nego samo pokušavaju riješiti probleme koji su vezani uz pristupanje EU,od čega ionako ne vidim nikakve koristi ![]() Eto, to bi bilo to ukratko, pa sad, to je moje mišljenje ![]() |
| |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Slazem se dijelom sa eowyn. Iako opet ponavljam, ja sam nisam iz Hrvatske, tocnije sam iz BiH, ali me zanima situaciju u Domovini. Volio bi da se nama oduzme pravo glasovanja u Republici Hrvatskoj, tako da mrtvi prestanu glasovati za HDZ. Nemaju oni ovdje tu podrsku, sve su to namijestaljke njihovih namjestenika. Par lopova je oblatilo sve Hrvate iz BiH! Mi kao narod samo zelimo dobro Republici Hrvatskoj, a bit ce dobro kada prestane vladati HDZ, i kada se prestano mjesati i u nase izbore ovamo. I crkva i HDZ su dosta nastetili ovome jadnom narodu, koji polako postaje jedan od najsiromasnijih naroda Europe. Od nas su svojim manipulacijama napravili manjinu, i zato vam svima porucujem: Pomozite nam! Glasujte kako znate, ali nemojte za HDZ! |
| |
![]() |
| Tagovi: danas, glasovali, izbori, koga, parlamentarni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

I šta mu to vrijedi