| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? u Znanost forumu; Za koga glasovati To i mene muči: HDZ....nema šanse, lopovi i muljatori da nemogu biti veći.... HSLS-HSS....koalicija ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? | |||
| HDZ | | 3 | 5.36% |
| SDP | | 17 | 30.36% |
| HSP | | 15 | 26.79% |
| HSS-HSLS | | 2 | 3.57% |
| HSU | | 1 | 1.79% |
| HNS | | 8 | 14.29% |
| IDS | | 1 | 1.79% |
| DC | | 0 | 0% |
| za nekoga devetog bi glasovao :-) | | 9 | 16.07% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Za koga glasovati To i mene muči:HDZ....nema šanse, lopovi i muljatori da nemogu biti veći.... HSLS-HSS....koalicija yeah right, preko tjedna vladajući vikendom oporba... HSP...nešto slično kao i ovi gore,pljuju po vladi i kritiziraju, ali kada treba dići ruku u Saboru kada je to HDZ-u potrebno - to nema problema...mislim da je to neka vrsta pakta između HSP i HDZ: pričajte što hoćete i koliko hoćete ali kada treba glasovati u Saboru - zna se!!!! HSU...Ipak sam (pre)mlad za njih... IDS i slični regionalci....regionala nije moja furka.... HNS...Čačić i Pusićka su mi OK, ali se bojim da ih ima (pre)malo za sastaviti kvalitetenu vladu pa se bojim da će im se priljepiti razno-razni tipovi... SDP...Izgleda da mi to preostaje...Ipak su mi OK, imaju 'široku klupu', iako i oni imaju tipova koji mi se ne sviđaju (Bandinho)... Zadnji Uredio sunka5 : 02-04-07 u 20:28. |
| |
| | #62 (permalink) |
| Banned | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? slažem se s ovim kaj si napiso .. osim toga da je SDP zadnja nada. mislim da je bolje dat i manjima, nego njima .. SDP i HDZ su prejaki, treba osnažit neku novu opciju. a Talibandić je dovoljan razlog da glasam za bilo koga osim za one di je on .... |
| |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? HDZ gubi sve konce u rukama, Sanader je očajničkim potezom poslao svoje partizane u BiH, ne bi li opet ujedinili tamošnja dva HDZ-a i tako stvorili preduvjete da dobije 3-4 zastupnika u 11. izbornoj jedinici. ![]() Srećom, ovdje na forumu ih samo podržavaju WC net (za poslije sranja), i Fez Zadnji Uredio zeljonar : 22-05-07 u 18:32. |
| |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Glasala bih za HSP, ali naravno uvik je sve otvoreno do izbora nema vise, Svi trebaju Raditi za Hrvatsku ako hocu glas to su Placenici od Drzavne Poreze i tako bih trebali rijesiti sa resultatima probleme i omoguciti normalan zivot gradjanima zasto bih glasala HSP danas - nisu do sada bili na vlast - nisu pun afera iza njih - Radili su za Hrvatsku sve ove godine kao oporba - nije bogata stranka i tada Srce i bilo u mjesto, ne vidim dase itko trpa djepove na tudji racun - Strucne Ljude, to je cijeli Tim HSP-a - zasto su strucni, jel sa vrlo Malo guraju cuda sto trebaju za 3 najvecu stranku - mislim Pravosud bih proteklo, a i tako Gospodarstvo - mislim korupcija i kriminalizam bih palo - mislim nacionalne interese, i tu ne pricam samo granice, ima tako puno stvari.. od stititi okolis, do odluke kakva energitska zemlja Hr ce biti - Turizam bih i dalje islo, mislin Tadic ima dosta struka na raznovrstna bitna pitanja za Hr i ZA PROMJENU ako nesto neradi, radi nesto drugo ![]() |
| |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Napisao bi na listiću "Silence" i zaokružio... ![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| |
| | #66 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
HSP na forumu ima veći postotak za trostruko nego po svim istraživanjima ![]() Zadnji Uredio zeljonar : 23-05-07 u 12:06. | |
| |
| | #67 (permalink) | |
| Banned | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
- iza njih ima dovoljno afera s obzirom na to kolko su bili na vlasti, a daleko najgori je Đapić .. od stana koji mu je dao HDZ u Zagrebu, pa do šarade s magisterijem, koji je Đapić prepisao od podčinjeog u stranci .. - tokom '90-ih HSP je funkcionirao samo kao glasačka mašina HDZa, nikad nisu odbili išta kaj je HDZ predložio ... - ima njih po odborima sasvim dovoljno ... - ne znam koji su to stručni ljudi, ali ajde, nek to ostane - koja čuda? nepostojeći atentati i slično? ne razumijem kakva to čuda HSP radi .. hodaju po vodi? - ne bi dao pravosuđe u ruke nekome ko je završio na sudu zbog lažiranja magisterija - korupcija ne bi pala .. hint : Đapić i stan koji je "koristio" dok je HDZ vladao Zagrebom - nacionalni interesi nisu galama, kao što je dokazao HDZ koji je na istim tim "nacionalnim interesima" došao na vlat - HSPu bi se ista stvar dogodila ... zašto? jer Hrvatska ovisi o stranom kapitalu, kreditima i strane banke su pravi gospodari Hrvatske (zahvaljujući HDZu) ... (mala digresija) kad je koalicijaska vlada (Račanova) htjela ukinuti monopol T-coma, T-com je reko da nema problema, ali da će oni onda povuć sav profit iz opticaja i prebacit ga na strane račune ... čime bi jednim potezom srušili bankarski sustav u Hrvatskoj .. rezultat? T-com je dobio godinu dana dodatnog monopola i povećan udio u vlasničkoj strukturi hrvatskih telekomunikacija .. toliko je moć stranih kompanija i banaka u Hrvatskoj ... da uopće ne pričam o Hype Alpe Adria i tome kolko su Hrvatske pokupovali (i za koga) - oko Tadića bi se mogo složit, on je OK ... da je recimo Tadić na čelu HSPa i da se Đapić makne, to bi bila 5 puta bolja stranka, ali dok je Đapić na vrhu, HSP nije za vlast ... | |
| |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? DC-osobi poput ožboltice koja je zabila nož u leđa osnivaču stranke graniću ne vjerujem ništa,mislim da je jednostavno loš čovjek. HSP-do jučer crnokošuljaška politika,a danas im izraelci snimaju filmove,to mi se gadi. HDZ-sanaderovo guženje strancima očito zahvalnost za kruh koji je tamo zaradio,špreher. IDS-regionalna stranka,za veće poteze,sumnjam. HNS-pusićka,vjerojatno brije na tulumima sa ožbolticom i kosoricom. Ostaje mi SDP,pa vjerojatno če pobijediti u nekoj koaliciji,mislim da je to ziher.
__________________ |
| |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? [quote=silence;320261]- nisu bili na državnoj razini, ali su bili u nekim mjestima po Hrvatskoj i nus se baš iskazali ... kaj se tiče kaoliranja, koaliriali su sa SDPom u Velikoj Gorici, pa čak i sa SDSSom u nekim mjestima - iza njih ima dovoljno afera s obzirom na to kolko su bili na vlasti, a daleko najgori je Đapić .. od stana koji mu je dao HDZ u Zagrebu, pa do šarade s magisterijem, koji je Đapić prepisao od podčinjeog u stranci .. - tokom '90-ih HSP je funkcionirao samo kao glasačka mašina HDZa, nikad nisu odbili išta kaj je HDZ predložio ... - ima njih po odborima sasvim dovoljno ... - ne znam koji su to stručni ljudi, ali ajde, nek to ostane - koja čuda? nepostojeći atentati i slično? ne razumijem kakva to čuda HSP radi .. hodaju po vodi? - ne bi dao pravosuđe u ruke nekome ko je završio na sudu zbog lažiranja magisterija - korupcija ne bi pala .. hint : Đapić i stan koji je "koristio" dok je HDZ vladao Zagrebom - nacionalni interesi nisu galama, kao što je dokazao HDZ koji je na istim tim "nacionalnim interesima" došao na vlat - HSPu bi se ista stvar dogodila ... zašto? jer Hrvatska ovisi o stranom kapitalu, kreditima i strane banke su pravi gospodari Hrvatske (zahvaljujući HDZu) .................. Dakle, u potpunosti se slažem, a budući da sam jako upoznat sa jednom gradskom četvrti u Zagrebu (KUstošija), u kojoj su na vlasti, a tako i sa samim članovima, mislim da im nikako ne bih dao mogućnost za rješavanje ozbiljnijih problema. Opet dolazim do toga da Klokanica piše o nečemu što se dešava kilometrima daleko od nje i nije upoznata sa srži problema. Ja imam prijatelje i rodbine u Australiji, pa mi svejedno ne pada na pamet da kometiram tamošnje političke i gospodarske odluke i poteze. Ali, kao što sam već rekao, neka Klokanica samo diskutira i komentira. I njezini su komentari i diskusije dobro došli kao i svi ostali, jer se samo diskusijom može doći do valjanih zaključaka koji bi bili temelj daljeg rada bilo kojih institucija vlasti i gospodarstva. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| |
| | #70 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Za koga bi glasovali da su danas parlamentarni izbori? Citat:
A Hrvatska je njezina zemlja iz koje potiče, a ti nemaš ništa s Australijom, pa prema tome zašto bi ti komentirao australsku politiku Ovo je poznata demagogija o tim kilometarskim udaljenostima i sl..., a možda bi i vrijedila za neka prošla vremena ... ![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: danas, glasovali, izbori, koga, parlamentarni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

To i mene muči:

Svi smo mi MASS SARR