| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Za koga ćete glasati na ovim izborima? u Znanost forumu; U Americi će nas predsavljati Sanader Blago hrvatskoj naciji!... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za koga ćete glasati na izborima? | |||
| HDZ | | 0 | 0% |
| SDP | | 5 | 41.67% |
| HSP | | 0 | 0% |
| HNS | | 0 | 0% |
| HSS-HSLS | | 1 | 8.33% |
| Ujedinjenu ljevicu | | 0 | 0% |
| Ujedinjenu desnicu | | 0 | 0% |
| Ne znam | | 2 | 16.67% |
| Necu glasati | | 4 | 33.33% |
| Glasači: 12. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga ćete glasati na ovim izborima? Ma nisam ziher, svi su isti lažovi, ali vjerojatno SDP, bolje da glasam neg da moj glas daju nekom drugom za koga nisam glasala....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga ćete glasati na ovim izborima? ovako ja mislim,posto nema smisla glasovati za neku drugu stranku jer se zna da ce se bitka voditi izmedju sdp-a i hdz-a kao i svih ovih godina,treba samo odluciti koja ti je od tih stranaka bliza,meni je sdp i za njega cu glasati
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-07
Poruka: 21
![]() | Re: Za koga ćete glasati na ovim izborima? Moram prigovoriti anketi. Ne postoji stranka Ujedinjena desnica nego se ona zove Jedino Hrvatska. To je stranka kojoj treba ukazati povjerenje i ne znam zašto je anketa zatvorena kad ima još podosta do izbora. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Za koga ćete glasati na ovim izborima? Miroslav Škoro - Izaći ili ne (06.10.2007.) (inače 5. na HDZovoj listi u 4. izbornoj jedinici i član stranke od 31.10.) Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! Zadnji Uredio Iochannes : 06-11-07 u 18:30. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 151
![]() | Re: Za koga ćete glasati na ovim izborima? najrađe za nikog al ne dam ni da moj glas ode za nekog papana za kog ne bi glaso ni na lsd-u,tako da vjerovatno SDP u gradu su već godinama na vlasti da su dobri nisu al bojim se da bi s drugima moglo bit samo gore
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
![]() |
| Tagovi: cete, glasati, izborima, koga, ovim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.

a