| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zabranjen skup na cvijetnom trgu u Znanost forumu; Zabranjen skup na cvijetnom trg Net.hr Hrvatska poštuje demokraciju a na raju šalje raciju,svi koji Busha ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07 Godina: 21
Poruka: 150
![]() | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Citat:
![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Citat:
I sad neka mi netko kaže da smo mi demokratska zemlja. ![]() Ne, neka mi netko kaže da je HDZ demokratska i zajednica.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Nije... vele na vjestima da nije zabranjen...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Nije još, ali najavljuje se još!
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Ne, naopako ste shvatili- skup je bio zabranjen, ali je zabrana maknuta (ili će biti maknuta). Mislim da su oni svoj cilj postigli- malo posijali smutnju među prosvjednike, možda ih manje bude...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu A pa da. Opet Sanaderova prljava posla. Dobro pa nisam u njegovoj stranci. ![]() Neću odati u čijoj sam. ![]() Mislim da ova tema nakon završetka posjete Busha (a možda i sada) može na zalkjučavanje! ![]()
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Upravo tako- kraj svih problema i sranja u našoj državi, njima je prostestiranje protiv Busha prioritet... Pozeri. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Dresden Godina: 48
Poruka: 52
![]() | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.