| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zabranjen skup na cvijetnom trgu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Kad je on ovo točno reka i imaju li kakvi dokazi da je on to reka? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Vidim da imaš 20 god., pa se vjerojatno toga ne sječaš, ali ja se dobro toga sječam. A što misliš zašto mi se toliko zgadio HDZ?! Imao je on još svojih bisera. Recimo, tko nije dao glas HDZ-u, neka se ne smatra uopće Hrvatom. To je izjavio nakon što je HSLS stupio na snagu kao jaka stranka. Kad je Dinamo Zagreb prekrstio u Croatia Zagreb, rekao je da ga samo komunisti mogu zvati Dinamo. O tadašnjim prosvjedima i sukobima neću ni spominjati. I on je sebe smatrao demokratom, pih!
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 Zadnji Uredio Birtija : 06-04-08 u 15:44. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Osim što je istaknuo ''stoka sitnog zuba'' za oporbu je u određeno vrime kaza da su ''se prodali za Judine škude'', za Dalmatince da su Južni Hrvati, minja ime Dinamo u Croatia i slično. Svega je otac domovine izgovorija svom narodu, i nije on ni generali stvorija Hrvatsku već Hrvatski narod i Hrvatski građani, da se nismo digli, pitam ja kako bi je on stvorija, ričima, govorima. Nitko iz njegove obitelji nije prolija krv za našu domovinu, već su ''vridno radili'' sinovi, kčer i unuci i stvarali banke, poduzeća, pljačkali Hrvatsku, stvarali imperij.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Citat:
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu Citat:
Inače, odveć se odstupilo od teme. Drago mi je da prosvjed nije bija zabranjen tako da je to mnoštvo moglo izrazit svoje šovinstičke stavove. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.