Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Zabranjen skup na cvijetnom trgu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Kad je on ovo točno reka i imaju li kakvi dokazi da je on to reka? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 15:40   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 405
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija
Re: Zabranjen skup na cvijetnom trgu

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Kad je on ovo točno reka i imaju li kakvi dokazi da je on to reka? Snimka, transkript?

Možda si ti ti ovo reka, a ne on?
Vidim da imaš 20 god., pa se vjerojatno toga ne sječaš, ali ja se dobro toga sječam. A što misliš zašto mi se toliko zgadio HDZ?! Imao je on još svojih bisera. Recimo, tko nije dao glas HDZ-u, neka se ne smatra uopće Hrvatom. To je izjavio nakon što je HSLS stupio na snagu kao jaka stranka. Kad je Dinamo Zagreb prekrstio u Croatia Zagreb, rekao je da ga samo komunisti mogu zvati Dinamo. O tadašnjim prosvjedima i sukobima neću ni spominjati. I on je sebe smatrao demokratom, pih!

Zadnji Uredio Birtija : 06-04-08 u 15:44.
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 16:36   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,252
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

A ja vidim da ti imaš 22 godine!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 06:58   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 689
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Osim što je istaknuo ''stoka sitnog zuba'' za oporbu je u određeno vrime kaza da su ''se prodali za Judine škude'', za Dalmatince da su Južni Hrvati, minja ime Dinamo u Croatia i slično. Svega je otac domovine izgovorija svom narodu, i nije on ni generali stvorija Hrvatsku već Hrvatski narod i Hrvatski građani, da se nismo digli, pitam ja kako bi je on stvorija, ričima, govorima. Nitko iz njegove obitelji nije prolija krv za našu domovinu, već su ''vridno radili'' sinovi, kčer i unuci i stvarali banke, poduzeća, pljačkali Hrvatsku, stvarali imperij.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 09:04   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 405
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Osim što je istaknuo ''stoka sitnog zuba'' za oporbu je u određeno vrime kaza da su ''se prodali za Judine škude'', za Dalmatince da su Južni Hrvati, minja ime Dinamo u Croatia i slično. Svega je otac domovine izgovorija svom narodu, i nije on ni generali stvorija Hrvatsku već Hrvatski narod i Hrvatski građani, da se nismo digli, pitam ja kako bi je on stvorija, ričima, govorima. Nitko iz njegove obitelji nije prolija krv za našu domovinu, već su ''vridno radili'' sinovi, kčer i unuci i stvarali banke, poduzeća, pljačkali Hrvatsku, stvarali imperij.
E, upravo tako. Ja se samo pitam da je Tuđman bio poživio joše jedne izbore i da SDP nije pobijedio te iduče, jel bi nam Tuđman ukinio demokraciju i doveo diktaturu u zemlju, jer onda kako je bilo krenulo moglo je doći do toga. Sječam se koliko je bio velik broj policije tada i kako nisi smio ni pisnuti protiv nekog iz HDZ-a odmah bi dobio dobre batine od njih.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:12   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,252
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Nitko iz njegove obitelji nije prolija krv za našu domovinu, već su ''vridno radili'' sinovi, kčer i unuci i stvarali banke, poduzeća, pljačkali Hrvatsku, stvarali imperij.
U kojem to ratu ratuje predsjednikova bliža rodbina?

Inače, odveć se odstupilo od teme. Drago mi je da prosvjed nije bija zabranjen tako da je to mnoštvo moglo izrazit svoje šovinstičke stavove.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 20:50   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
Sule_86 se izdvaja iz mase

Hvala Bogu Dragom da je skup zabranjen....
Na kraju se ipak skupilo ekipe....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108