| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zagrebački proračun u Znanost forumu; Citat: Proračun Grada Zagreba za 2008. godinu 'težak' 7,45 milijardi kuna, prihvaćen je na sjednici Gradske skupštine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | Zagrebački proračun Citat:
MI SMO SVI KRETENI!!!
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun da, stvarno više neznam kuda ovo vodi, sve se nateže za Zagreb, umjesto da se centralizaciju pokušava smanjiti, radi se upravo suprotno.
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun treba se ulagati sve više kako ide dalje, naravno, ali pogledajte malo proračune ostalih gradova , u njih se ne ulaže sve više, a u zg se ulaže. pa se onda čudimo zašto je što idemo istočnije bijeda sve veća, ali to nije ništa bitno, glavno da je u zg super ![]() zašto se ne bi više ulagalo u osijek, vukovar, slavonski brod, dalmatinske gradove? Zašto velika većina proračuna mora ići u Zagreb? Zašto se mora potencirati ta razlika u razvijenosti umjesto da se pokuša izjednačiti? Pa pogledajte malo, grad Zagreb više ulaže u nogometni klub dinamo nego što neki gradovi imaju cijeli svoj proračun za sve. A mislim da ipak ima važnijih stvari od tog dinama koji i onako sa svim tim silnim parama (za naše pojmove) opet ne može ništa značajno nigdje napravit
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem Zadnji Uredio mišo_legenda : 22-12-07 u 14:06. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zagrebački proračun Točno ima više važnijih stvari od dinama, ali ne dobiva se proračun na lijepe oči, i zato kaj je to Zagreb. Zagreb se cijelo vrijeme širi, gradi, nadograđuje, radi, otvara nova radna mjesta, a to da u Zagrebu teće med i mlijeko daleko od toga. U Zagrebu na primjer ima jako puno škola, pošto ima sve više ljudi, trebaju se napraviti novi vrtići, novi parkići, nove škole, preurediti stare, ne? Sve to košta, i sve to na primjer stoji u planu i programu (nekom) kojega glave Zagreba prezentiraju da izmuzu pare. Evo najbolji primjer je Velika Gorica koja je pored Zagreba, većina ljudi ide na posao u Zagreb, nema puno tvornica i toliko toga, ali ipak nekaj radi i prezentira projekte i dobije novca za to, zatim Zaprešić isto je nekaj prezentirao, čak sam i vidio tu preznetaciju na DVD-u, kao golf teren eko kuće i pitaj Boga kaj sve ne, sad dal im je to odobreno ili ne neznam. Stvar je u tome da se za te novce treba izboriti, nije dovoljno reći samo ej daj pare |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun Citat:
Naime, riječ je o proračunu grada Zagreba. To sa centralizacijom nema veze. Vjerovao ili ne, svaki grad u Hrvatskoj ima vlastiti proračun.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun Da, znam da je Zagreb velik grad i da ima puno ljudi, ustanova i sl. i da u to treba ulagati. Ali poanta je u tome da ima sve to toliko razvijeno upravo zbog toga što dobiva toliko novca iz proračuna, za razliku od drugih. I onda se događa da drugdje nema dovoljno radnih mjesta jer se ništa ne ulaže u gradove i onda se svi sele u Zagreb gdje se mogu lakše zaposliti. I dolazi do toga da će Zagreb imat stanovnika kao polovica Hrvatske, i da će se onda dalje sve više i više ulagat u njega na uštrb ostalih dijelova Hrvatske. A to dalje dovodi do još veće razlike u razvijenosti između Zagreba i ostalih dijelova Hrvatske. Dakle, samo želim reć da bi se trebalo težiti što većoj uravnoteženosti između razvijenosti krajeva Hrvatske, a ne da se sve događa u jednom gradu. edit: damfisk sad vidim tek ovo znači to nema veze uopće sa državom? pa kako je to moguće? možeš pojasnit malo nije da se baš kužim
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun Opet on... Čovječe božji, to je proračun grada Zagreba!!! To nije lova koja iz državnog proračuna ide u Zagreb!!!! Je li shvaćaš ti razliku između "državnog proračuna" i "gradskog proračuna"???
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun ok. al kad govorimo i o državnom proračunu isto sve vrlo neravnomjerno ide u Zg. šta se tiče gradskog proračuna, moja greška, ja sam cijelo vrijeme zapravo trubio o državnom proračunu ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun Citat:
Pa zato ti kažem da si promašio temu.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.