| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zagrebački proračun u Znanost forumu; da, al državna centralizacija itekako puni proračun glavnog grada. di su sjedišta državnih firmi, di su sjediš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun da, al državna centralizacija itekako puni proračun glavnog grada. di su sjedišta državnih firmi, di su sjedišta državnih ministarstava i agencija? sve to puni proračun glavnog grada
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #12 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun Opet, istina. Samo, ni to nije tema ovog topica. ![]() U biti, koja je uopće tema ovog topica? ![]() ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun Ma moje je stajalište da je HDZ zabio SDPu do grla prošle godine... Naime pošto HDZ nema vlast u ZGu srezali su proračun Zagreba za oko 800 milijuna kn. Iako je gradska vlast upozoravala da to neće biti dovoljno da podmiri već započete projekte i da će posljedice manjka novca u proračunu biti sveopća poskupljenja na te apele se nije reagiralo. Zato sam mišljenja da je HDZ namjerno ZGu smanjio proračun za prošlu godinu kako bi sve svalili na SDP kada nastupe poskupljenja...jasno ko suza.
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 700
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagrebački proračun tema je trebala biti da su povecali proracun za skoro milijardu kn od prosle godine, a da su cijene, koje su prosle godine digli zbog izlike da moraju namiriti manjak dobivenog novca, ostale iste. kuda ce sada sa viskom novca? dici sebi place?
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Zagrebački proračun Ima se ![]() Ja bi da se gradi stadion na Laništu i da se obnovi Maksimir ![]() A naravno i ovim u poglavarstvu bi povećao plaće jer siročad nema...božićnica od 2400 kn koliko su dobili zaposlenici u gradskim firmama je premalo.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Zagrebački proračun Znači dobilo se 2400 kn za Božić ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« HNS - stranka sukoba interesa
|
Ako biste legalizirali rekreativne droge, kako biste regulirali njihovo koristenje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.