| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zakon o zabrani pušenja u Znanost forumu; Što mislite o potpunoj zabrani pušenja na javnim mjestima? meni je to totalno glupo, u italiji svi stoje vani ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja U Italiji ne stoje svi na cesti i puše. To je fizički neizvedivo. Naime, ako onaj kojemu se puši stoji na cesti, onda ona (ili onaj, zavisi o preferenciji) koji puši mora klečati na koljenima, nikako može stajat ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #5 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja niš od toga kaže sanader..mada bi s tim govnom od zakona vrlo vjerojatno i prestao pušit konačno.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Zakon o zabrani pušenja Zabrana pušenja mi već i sad dovoljno komplicira život. Nije Italija jedina, takav zakon već imaju i Mađari, premda ga za sada još ne poštuju svuda baš striktno. Bio sam zimus na seminaru u Budimpešti. U kongresnom centru koji prima 2000 ljudi bio je predviđen prostor za pušače u staklenoj krletki veličine 2,5 X 2,5 metra. Osjećali smo se kao majmuni u zoološkom vrtu. Morali smo stajati u redu na ulaz kao u klozetu, jer nije bilo mjesta za sve. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Mislim da je takva zabrana preekstremna... sve je to krenulo iz Amerike gdje je bolje drogirat se crack-om nego zapalit cigaretu.. Trebaju postojat prostori za pušače i za nepušače i to je to. Šta kome smeta ako ja zapalit cigaretu na ulici?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Upotpunosti podržavam taj zakon, konačno će oni koji ne puše moći normalno živjet, a i pušači će biti prisiljeni misliti na svoje zdravlje kad sami ne znaju, onda će ih država prisilit... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
![]() |
| Tagovi: pus enja, zabrani, zakon |
« Denis Latin - Najveći hrvatski novinar razotkriva leglo korupcije na HRT-u
|
oprostaj duga neplacenog poreza nogometnim klubovima? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Zakoni fizike iz crtanih filmova | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

Ali hajde, vrijeme će pokazati na šta će to ličiti