| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zakon o zabrani pušenja u Znanost forumu; Kao prvo - za sve one su mislili da je riječ o pušenju kurca: NE, NE MISLIM NA ZABRANU ORALNOG ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zakon o zabrani pušenja Kao prvo - za sve one su mislili da je riječ o pušenju kurca: NE, NE MISLIM NA ZABRANU ORALNOG SEKSA Kao drugo - gledam na Tv-u da će i u Francuskoj donijet zakon kojim se zabranjuje pušenje na javnim mjestima, nešto slično onome što već postoji u Irskoj, Italiji i drugim zemljama EU. Naravno, naša draga i pametna vlada također namjerava donijet isti zakon, jer ako ga ima Europa, moramo ga imat i mi. Šta bi mi bili gori od Europe? Pa me zanima vaše mišljenje o tome? Podržavate li taj zakon i zašto? Protivite li mu se, i zašto?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja i treba zabranit pušenje na javnim mjestima, neki ljudi su nepušači i smeta im dim cigarete
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Meni je to glupost. Koji kurac ne zabrane prodaju i proizvodnju cigareta? Javni prostori (restorani, kafići i sl.) moraju imat odvojen prostor za pušače, a na ulici se ne smije branit pušenje. Ako je nečiji izbor pušenje, a cigarete su sasvim legalan proizvod, onda država ne smije branit meni da pušim. Država je dužna zaštitit one koji ne puše, ali ne na način da brani pušenje onima koji to hoće. Dolazi se u apsurdnu situaciju da se traži legalizacija trave, a istovremeno se brani ljudima da puše cigarete.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Re: Zakon o zabrani pušenja pa mislim dobar je zakon, nije loš, ja ne pušim, zapalim samo kad se napijem ali kaj ja znam, cigarete su štetne, tako bi se smanjili novi pušači klinci, mislim da bi drugačije bilo, bilo bi manje pušača definitvno, a to je dobro, manje bolesnih osoba, manje lijekova za te bolesne, sve ide u korist ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Pa da, samo to se ne bi trebalo radit zabranom pušenja na javnim mjestima. To se treba radit ulaganjem u edukaciju, povećanjem poreza na cigarete... Činjenica je da je ova višegodišnja medijska kampanja protiv pušenja rezultirala smanjenjem broja pušača. A ovom zabranom u biti se oni koji žele pušit, koji znaju da je to štetno i žeče pušit, stavljaju u nepovoljan položaj zbog toga što rade nešto što je potpuno legalno i zakonito. Jer bilo bi logičnije da se zabrani prodaja i proizvodnja cigareta.
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja meni uopće nisu jasni pušači, cigareta nit ne ugasi žeđ nit ne utaži glad i još k tome smrdi jebiga, mnogi popuše život ...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja A čuj... meni nisu jasni oni koji piju rakiju... mojoj sestri nisu jasni oni koji puše travu... nekome nisu jasni oni koji vuku crte kokaina ili se pucaju sa speedom... Stvar je izbora - i stvar je u tome šta se cigarete proizvode i prodaju slobodno na trafikama - a sad odjednom - ne smiješ pušit na javnim mjestima. Treba rigorozno provodit pravila o tome da javni prostori moraju imat poseban prostor za pušače a poseban za nepušače. A ne ovako - ne smiješ i zdravo.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Zakon o zabrani pušenja Javni otvoreni prostori - nek se truje tko hoće, baš me briga! Javni zatvoreni prostori - zabrana pušenja! Ovo za kafiće mi je nasmješnije kad negdje dođem i u jednom dijelu stoji znak zabranjeno pušenje a par metara dalje u istom prostoru, eventualno odvojenom nekakvim paravanom, dozvoljeno pušenje i naravno cijeli kafić ispunjen dimom ![]() I tako je u većini kafića ili restorana ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Pa kažem da pravila o odvojenim prostorima za pušače i nepušače treba rigorozno provodit. Znači bez improvizacija tipa paravan, "kutak za pušače" sa dvije stolice uz zid i slično. Nego baš ODVOJENI PROSTOR. Ako neki lokal nema (ili ne želi imat) odvojene prostore, neka onda stavi oznaku na vrata SAMO ZA PUŠAČE ili SAMO ZA NEPUŠAČE... Ili recimo, oni lokali koji imaju prostor samo za pušače, neka plaćaju 2-3% veći porez... U svakom slučaju, mislim da mora bit pravo izbora za one koji su pušači i žele pušit.
| | |
![]() |
| Tagovi: pus enja, zabrani, zakon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.