Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Zakon o zabrani pušenja u Znanost forumu; Ma samo neka donesu zakon što prije... nemam ništa protiv pušača ali mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-06, 22:53   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra
Re: Zakon o zabrani pušenja

Ma samo neka donesu zakon što prije... nemam ništa protiv pušača ali mi nije fora to, ako puše neka sami odu nekud pa puše a ne da sve nas guše ! Najgore mi je kad neki mladi bračni par sa mladom bebom puši, to ne mogu shvatiti ! Bolje je 100 puta piti nego pušiti !
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-06, 22:54   #22 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,160
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

I kosa i još više roba sva smrdi danima
Ljeti je još i lako, promjeniš majicu ali zimi jaknu proluftat od cjelonočnog dimljenja je malo teže

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-06, 22:54   #23 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Zakon je diskriminirajući i ne podržavam ga !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-06, 22:55   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 285
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

Ma niste vi ni svijesni koliko je pušenje štetno, a zabrana još štetnija.
Pogledajte video pa zaključite sami:

Pauza za pušenje?
markoivan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-06, 23:28   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: ludiabra Pogledaj Poruke
Ma samo neka donesu zakon što prije... nemam ništa protiv pušača ali mi nije fora to, ako puše neka sami odu nekud pa puše a ne da sve nas guše ! Najgore mi je kad neki mladi bračni par sa mladom bebom puši, to ne mogu shvatiti ! Bolje je 100 puta piti nego pušiti !

NIJE. kratko i jasno.
ak misliš da je ciroza jetre zabavnija od raka pluća, grdo se varaš.
ni jedno ni drugo ni treće (ostale ovisnosti) nije dobro... stvar je u tome da SVOJU ovisnost i SVOJ "GUŠT" ne nabijaš u usta, nos, pluća i otale organe onima koji TO NE ŽELE.

Moje tijelo je MOJE i ako se ja odlučim sjebat ga na BILO_KOJI_NAČIN
- to je MOJ problem....

ako me netko prisiljava da zbog NJEGOVIH potreba bude ugroženo MOJE zdravlje, ta osoba je govno... ako to ta osoba ne shvaća, onda se to mora zakonski riješit.

ja sam danas išo s frendom na pizzu.. on puši, ja ne... kad je vidio da meni smeta dim - MAKNUO JE PEPELJARU I DRŽAO CIGARETU TAKO DA VJETAR NE PUŠE U MENE.

za koji kurac bi ja morao dobit neku bolest -rak pluća ili nešto slično zato kaj se nekome puši????????
ajde pušači, odgovorite na ovo....
dajte mi JEDAN jebeni razlog zbog kojeg bi MOJE zdravlje trebalo patit jer se vama puši....

MOJE zdravlje je MOJ problem.
dal ću ga sjebat na neki način - OPET MOJ PROBLEM.

oš pušit????.. ma puši.... umri u dimu, jebe mi se... al ZA KOJI KURAC BI JA MORAO IMAT POSLJEDICE OD TOGA?

ajmo pušači, objasnite to.... da čujem.... baš me zanima...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-06, 23:53   #26 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ovaj tvoj post ostavlja posljedice na moje psihičko zdravlje i živce i šta ćemo sad

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 00:00   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,376
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kao prvo - za sve one su mislili da je riječ o pušenju kurca: NE, NE MISLIM NA ZABRANU ORALNOG SEKSA

Kao drugo - gledam na Tv-u da će i u Francuskoj donijet zakon kojim se zabranjuje pušenje na javnim mjestima, nešto slično onome što već postoji u Irskoj, Italiji i drugim zemljama EU.

Naravno, naša draga i pametna vlada također namjerava donijet isti zakon, jer ako ga ima Europa, moramo ga imat i mi. Šta bi mi bili gori od Europe?

Pa me zanima vaše mišljenje o tome?

Podržavate li taj zakon i zašto?
Protivite li mu se, i zašto?
podržavam, di da potpišem ?
by Eric Cartman
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 03:01   #28 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
...sva mirisna i čista izađem van na svjež zrak...

Mmmm.. mljac mljac mljac mljac...

Super.. divno krasno fantastično...

Ako će uvijek bit tako - onda sam i ja za zabranu pušenja
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 03:47   #29 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

crure da puse, dečšpi nemgou puštitit
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-06, 12:56   #30 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Sto ti postujes ovde u 3 ure ujutro bog ti da zdravlje?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pus enja, zabrani, zakon

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113