| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zakon o zabrani pušenja u Znanost forumu; Ma samo neka donesu zakon što prije... nemam ništa protiv pušača ali mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zakon o zabrani pušenja Ma samo neka donesu zakon što prije... nemam ništa protiv pušača ali mi nije fora to, ako puše neka sami odu nekud pa puše a ne da sve nas guše ! Najgore mi je kad neki mladi bračni par sa mladom bebom puši, to ne mogu shvatiti ! Bolje je 100 puta piti nego pušiti !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Veteran | Re: Zakon o zabrani pušenja I kosa i još više roba sva smrdi danima ![]() Ljeti je još i lako, promjeniš majicu ali zimi jaknu proluftat od cjelonočnog dimljenja je malo teže ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Zakon o zabrani pušenja Zakon je diskriminirajući i ne podržavam ga !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 285
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Ma niste vi ni svijesni koliko je pušenje štetno, a zabrana još štetnija. Pogledajte video pa zaključite sami: Pauza za pušenje? |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned | Re: Zakon o zabrani pušenja Citat:
NIJE. kratko i jasno. ak misliš da je ciroza jetre zabavnija od raka pluća, grdo se varaš. ni jedno ni drugo ni treće (ostale ovisnosti) nije dobro... stvar je u tome da SVOJU ovisnost i SVOJ "GUŠT" ne nabijaš u usta, nos, pluća i otale organe onima koji TO NE ŽELE. Moje tijelo je MOJE i ako se ja odlučim sjebat ga na BILO_KOJI_NAČIN - to je MOJ problem.... ako me netko prisiljava da zbog NJEGOVIH potreba bude ugroženo MOJE zdravlje, ta osoba je govno... ako to ta osoba ne shvaća, onda se to mora zakonski riješit. ja sam danas išo s frendom na pizzu.. on puši, ja ne... kad je vidio da meni smeta dim - MAKNUO JE PEPELJARU I DRŽAO CIGARETU TAKO DA VJETAR NE PUŠE U MENE. za koji kurac bi ja morao dobit neku bolest -rak pluća ili nešto slično zato kaj se nekome puši???????? ajde pušači, odgovorite na ovo.... dajte mi JEDAN jebeni razlog zbog kojeg bi MOJE zdravlje trebalo patit jer se vama puši.... MOJE zdravlje je MOJ problem. dal ću ga sjebat na neki način - OPET MOJ PROBLEM. oš pušit????.. ma puši.... umri u dimu, jebe mi se... al ZA KOJI KURAC BI JA MORAO IMAT POSLJEDICE OD TOGA? ajmo pušači, objasnite to.... da čujem.... baš me zanima... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: Zakon o zabrani pušenja Ovaj tvoj post ostavlja posljedice na moje psihičko zdravlje i živce i šta ćemo sad ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #28 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Mmmm.. mljac mljac mljac mljac... Super.. divno krasno fantastično... Ako će uvijek bit tako - onda sam i ja za zabranu pušenja ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pus enja, zabrani, zakon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.