| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zakon o zabrani pušenja u Znanost forumu; oprostite, moze li mi itko od vas napisati 3 korisne stvari koje se ticu cigarete? pri tome nemojte napisati da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja oprostite, moze li mi itko od vas napisati 3 korisne stvari koje se ticu cigarete? pri tome nemojte napisati da vas smiruje, jer po tome bi nepusaci bili najnadrknija skupina ljudi. cigarete postoje i postojat ce samo zbog hedonisticke zelje ljudi. ja nisam pusac i ne smatram da ljudima treba zabraniti pusenje, niti na javnim mjestima, stovise, odredio bi da u svakom bircu, restoranu, itd. treba postojati zatvoreci prostor max 10m2 u kojem ce pusaci uzivati u cigaretama, pa cemo vidjeti tko ce sa uzitkom ulaziti u tu zagusljivu i smrdljivu prostoriju samo da uziva u 3 dima. cigarete se ne mogu zabraniti, ali treba izjednaciti cijenu cigareta sa cijenom ostalih lakih droga jer izazivaju ovisnost. stovise, neke lake droge ne izazivaju ovisnost... tako ce se za 5 grama duhana placati 50kn i to ce ti biti dovoljno za 3 cigarete. pa da vidimo tko ce onda pusiti...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Purger | Re: Zakon o zabrani pušenja Po tvojoj logici onda treba zabraniti i alkohol ! I alkohol može dovesti do ovisnosti... Ajmo i alkohol prodavat na decilitre za 5 banki !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zakon o zabrani pušenja Citat:
Nije ni rekao da treba zabraniti cigarete , samo da im treba podići cijenu. Činjenica je da su po pitanju cijena cigareta i alkohola ex YU države među najpovoljnijima u Europi. Čisto poređenja radi za novce s kojima kod nas možeš pit 3 dana u skandinavskim zemljama možeš kupit 2 pive. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pus enja, zabrani, zakon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.