| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto je Mehmedi potpisao...? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: istrijan_ zna cigo di se može krasti Zašto se ovdje dozvoljava rasizam, moderatori?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto je Mehmedi potpisao...? Citat:
ja nisam moderator na ovom forumu ali ipak imam potrebu nešto reći u vezi tvog istupa na osnovu mog dosadašnjeg prisustva na ovom forumu ovdje se jako dobro pazi na eventualnu mogućnost pojave rasizma i u korijenu se reže svaki takav pokušaj moje skromno mišljenje je da ovdje nema govora o rasizmu, jer bi inače u tom slučaju i 1000 bosanaca isto tako moglo optužiti sve forume na hrvatskom netu za rasizam ![]() | |
| |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Zašto je Mehmedi potpisao...? Strašno je to što je to postalo navika. Kako biste reagirali da nas netko naziva pogrdnim imenima i pripisuje nam samo negativne osobine s puno potcjenjivanja, prezira i mržnje? Onog Roma iz BigBrothera niste tako "častili"... Bosanci su stanovnici Bosne baš kao što su i Slavonci stanovnici Slavonije i tu nema potcjenjivanja. I danje apeliram da moderator izbriše sve tekstove s rasisitičkim i šovinističkim sadržajima. |
| |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto je Mehmedi potpisao...? Cigo je pogrdan naziv za Rome i uobičajen je u našem jeziku i koliko ja znam nije zabranjen, kao ni izraz Švabo za Nijemce i sl. To je ružno, ali nikako nije rasizam. Za poruku koja vam se ne sviđa možete dodjeliti negativnu reputaciju što ću i ja sad učiniti. Nemaš potrebe pisati crvenim slovima automaton, znamo mi čitati i crna. Nisam jučer bio na forumu, a nisam napisao oproštajno pismo. Oprostite mi.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 01-12-07 u 14:37. |
| |
| | #30 (permalink) |
| Offline | Re: Zašto je Mehmedi potpisao...? automaton... Pročitao sam ovu temu od početka do kraja nekoliko puta i šale koje se ovdje zbijaju na račun roma (cigana) nisu ništa gore od ostalih šala na ovom forumu koje se dotiču bilo koje druge vjerske ili rasne skupine. Stvar je jedino hoće li to netko prihvatiti kao šalu ili nekako drugačije. Na ovom forumu se svaki grublji oblik rasizma ili bilo kakve druge diskriminacije, ako je očito da nije riječ o nikakvoj šali, strogo kažnjava. Tako je bilo do sada, tako će biti i u buduće. Kao što je kolega fat_boy_slim već rekao i povukao paralelu s bosancima i milijonima viceva koji se doslovno sprdaju s bosancima tako je i ovdje riječ o šali na račun cigana i u narodu stvorenog mišljenja o njima. Prihvati to kao šalu ako hoćeš a ako nećeš nemoraš..."nagradi" dotične forumaše sa negativnom reputacijom, za to ona i služi, a ako smatraš da je šala možda pretjerana obavjesti moderatora ovog podforuma ili supermoderatore putem privatne poruke i on će procijeniti jel tvoja žalba opravdana ili nije i postupiti po pravilima foruma. Nema nikakve potrebe da pišeš nekoliko postova i upozoravaš moderatore da ne rade dobro svoj posao. Također pisanje crvenim slovima nije preporučljivo ako nisi moderator. Što se mene tiče ova tema je do daljnjega zatvorena. Ako imaš još neka pitanja javi se putem privatne poruke. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.