Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Zašto Mesić nije išao na misu? u Znanost forumu; Net.hr Citat: U knjizi čije je izdavanje financirala Crkva piše da je Stipe Mesić genetski sklon seksualnom oskvrnjivanju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 08:55   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Zašto Mesić nije išao na misu?

Net.hr

Citat:
U knjizi čije je izdavanje financirala Crkva piše da je Stipe Mesić genetski sklon seksualnom oskvrnjivanju leševa i narkomaniji. Od čega se Bozanić nije ogradio. Pa Mesić nije otišao na misu.

Predsjednik Stipe Mesić nije se pojavio na misi za domovinu u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka koju je predvodio kardinal Josip Bozanić navodno zbog toga što se Kaptol nije distancirao od ekstremista u svojim redovima.

Povod je za to, sva je prilika, knjiga splitskog svećenika Josipa Čorića Crveni je crveni, u kojoj se Mesića vrijeđa na najgrublji način. Tako autor za predsjednika kaže da je "genetski sklon nekromaniji" (seksualnom oskvrnjivanju leševa) "i narkomaniji".
Financirala crkva, a crkvu financira država .... Bozanić se isto uspio osvrnuti na sve moguće zločine tokom zadnje propovijedi OSIM onih koje svećenici rade ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 10:45   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Zašto Mesić nije išao na misu?

Mislim da su neki ljudi u vrhu Crkve pogubili kompase i zdrav razum. Financirati objavljivanje takve knjige??? Ne osuditi takvo nešto? I prozivati druge da Crkvu prozivaju za bilo kaj i još ih nazivati komunjarama???? Nekome je stvarno vrućina i sperma udarila u glavu.
I da se razumijemo, ja sam i dalje vjernik, katolik, i vjerujem da će i u Crkvi neke stvari s vremenom doći na svoje mjesto. Tako žalim za vremenima kardinala Kuharića , što se tiče odnosa u Crkvi, naravno.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 11:36   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Uh, kako je to lijepo kad novinari od predsjednika rade lažljivca... Jučer je dotični izjavio kako to nije razlog nedolaska (postavljeno mu je to pitanje), a ovi ubace 'navodno' u tekst i dalje deru po svome.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 11:42   #4 (permalink)
prof. Foruma

Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Novinari pokušavaju sami stvarati zaključke iz onog što im je ponuđeno. Jako često naprave krivi zaključak. To pokušavaju opravdati "istraživačkim novinarstvom". Sve je manje činjenica, a sve više pretpostavki u njihovim tekstovima. Prevelika konkurencija - to ti je.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 11:46   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Uh, kako je to lijepo kad novinari od predsjednika rade lažljivca... Jučer je dotični izjavio kako to nije razlog nedolaska (postavljeno mu je to pitanje), a ovi ubace 'navodno' u tekst i dalje deru po svome.
pitali su, reko je ... ali i izbor mjesta gdje će biti u tom trenutku nešto govori.
vidit ćemo kad će se opet pojaviti sa nekim crkvenim dužnosnikom ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 11:49   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Čuj, stvaranje zaključaka je OK kad nemaš nikakvu izjavu, ali ne i kad imaš objašnjenje iz prve ruke...

P.S. sad sam pogledao nadnevak članka i jučerašnji je, pa može bit' da onda još nisu imali Mesićevu izjavu- ja sam pretpostavio da je to današnje.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:15   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Manji problem zašto Stipe nije bio na misi. Puno veći problem zašto crkva financira izdavanje knjige koja je ispod svake civilizacijske razine.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:39   #8 (permalink)
prof. Foruma

Upravo to je glavno pitanje ove teme.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:49   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A ja cu postaviti protupitanje?
A zasto ne bi to radila kad može? Kad ju nitko ne sankcionira. Dapace od onih koji mogu to sankcioniorati imam feeling da je rekacija slicna ovom smileicu

Dok god je simbioza crkve i drzave ovakava kakva je i dok god crkvom upravljaju raznorazni Jezerinci, Bakovići i ine spodobe nema tu kruha
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:55   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A ja cu postaviti protupitanje?
A zasto ne bi to radila kad može? Kad ju nitko ne sankcionira. Dapace od onih koji mogu to sankcioniorati imam feeling da je rekacija slicna ovom smileicu

Zašto sankcije? Zbog tih idiotskih natpisa? Pa to bi bilo samo pridavanje pretjerane važnosti nečemu što to ne zaslužuje. Jer , na kraju krajeva , nema normalnog čovjeka koji će ozbiljno shvatiti to pljuvanje po Mesiću , niti će Stipi to nešto naškoditi. Šteta i ogromna sramota je na crkvi , ne na predsjedniku.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: is ao, mesic, misu, nije, zas to

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113