| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto Mesić nije išao na misu? u Znanost forumu; Net.hr Citat: U knjizi čije je izdavanje financirala Crkva piše da je Stipe Mesić genetski sklon seksualnom oskvrnjivanju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Zašto Mesić nije išao na misu? Net.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Mislim da su neki ljudi u vrhu Crkve pogubili kompase i zdrav razum. Financirati objavljivanje takve knjige??? Ne osuditi takvo nešto? I prozivati druge da Crkvu prozivaju za bilo kaj i još ih nazivati komunjarama???? Nekome je stvarno vrućina i sperma udarila u glavu. I da se razumijemo, ja sam i dalje vjernik, katolik, i vjerujem da će i u Crkvi neke stvari s vremenom doći na svoje mjesto. Tako žalim za vremenima kardinala Kuharića , što se tiče odnosa u Crkvi, naravno.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Uh, kako je to lijepo kad novinari od predsjednika rade lažljivca... Jučer je dotični izjavio kako to nije razlog nedolaska (postavljeno mu je to pitanje), a ovi ubace 'navodno' u tekst i dalje deru po svome.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Novinari pokušavaju sami stvarati zaključke iz onog što im je ponuđeno. Jako često naprave krivi zaključak. To pokušavaju opravdati "istraživačkim novinarstvom". Sve je manje činjenica, a sve više pretpostavki u njihovim tekstovima. Prevelika konkurencija - to ti je. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Citat:
vidit ćemo kad će se opet pojaviti sa nekim crkvenim dužnosnikom ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Čuj, stvaranje zaključaka je OK kad nemaš nikakvu izjavu, ali ne i kad imaš objašnjenje iz prve ruke... P.S. sad sam pogledao nadnevak članka i jučerašnji je, pa može bit' da onda još nisu imali Mesićevu izjavu- ja sam pretpostavio da je to današnje.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Manji problem zašto Stipe nije bio na misi. Puno veći problem zašto crkva financira izdavanje knjige koja je ispod svake civilizacijske razine.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? A ja cu postaviti protupitanje? A zasto ne bi to radila kad može? Kad ju nitko ne sankcionira. Dapace od onih koji mogu to sankcioniorati imam feeling da je rekacija slicna ovom smileicu Dok god je simbioza crkve i drzave ovakava kakva je i dok god crkvom upravljaju raznorazni Jezerinci, Bakovići i ine spodobe nema tu kruha ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Zašto Mesić nije išao na misu? Citat:
Zašto sankcije? Zbog tih idiotskih natpisa? Pa to bi bilo samo pridavanje pretjerane važnosti nečemu što to ne zaslužuje. Jer , na kraju krajeva , nema normalnog čovjeka koji će ozbiljno shvatiti to pljuvanje po Mesiću , niti će Stipi to nešto naškoditi. Šteta i ogromna sramota je na crkvi , ne na predsjedniku.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: is ao, mesic, misu, nije, zas to |
« Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve
|
Sanader : 'Vlada je politički zaslužna za uspjeh akcije Maestro' »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:08.

, što se tiče odnosa u Crkvi, naravno.