| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto NE glasati za HDZ u Znanost forumu; - Zato što je Tuđman s Miloševićem dogovorio podjelu teritorija, a hrvatski vojnici su ginuli. - Zato što su na "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Zašto NE glasati za HDZ - Zato što je Tuđman s Miloševićem dogovorio podjelu teritorija, a hrvatski vojnici su ginuli. - Zato što su na "jedinstveni“ način izveli pretvorbu i privatizaciju. - Zato što se Dinamo zvao Croatia. - Zato što državne tvrtke prodaju građanima koji su ih stvarali. - Zato što mi roditelji zajedno imaju 8000 kuna plaće. - Zato što se Crkva u Hrvatskoj može ponašati kao da je u Vatikanu. - Zato što uređuju Vjesnik. - Zato što država ponovno uređuje program na HRT-u. - Zato što su „kupili“ EPH kad su im „darovali“ Slobodnu Dalmaciju. - Zato što je država najveći poslodavac u zemlji. - Zato što su T-HT-u osigurali monopol. - Zato što je prvi među ministrima i jedini ministar. - Zato što nismo vidjeli račune za satove. - Zato što ministar ne zna što mu radi vozač. - Zato što nadzorni odbori državnih tvrtki ne znaju što rade uprave. - Zato što je alkoholičar predsjednik Sabora. - Zato što HSP nije dobar javno, ali je kao tihi partner u Saboru. - Zato što su bili na splitskoj rivi 2001. - Zato što je Glavaš bio heroj dok je bio član HDZ-a. - Zato što su koristili "Gotovinu heroja“ dok nisu ponovno došli na vlast. - Zato što kriju Registar branitelja od javnosti. - Zato što imaju stotinjak afera iza sebe - Zato što se za šaku trave ide 2 godine u zatvor. - Zato što zakon ne vrijedi jednako za sve. - Zato što su HDZovci bahati ljudi - Zato što oni NISU započeli vraćanje duga umirovljenicima - Zato što troše na policiju i vrše repersiju, a nisu počistili prvo pred svojim pragom. - Zato što Sanaderova 7-mica troši 25 litara goriva od NAŠEG novca, dok on predlaže nama da više koristimo javni prijevoz - Zato što je ministar Kirin blagorečeno debil - Zato što srljaju u EU bez objašnjenja zašto bi to po njihovom mišljenju bilo dobro za Hrvatsku i koja korist od toga, dok se s druge strane sjedište EU Belgija raspada ko Balkan '90-tih, i iskustva novih članica govore da im je to bio veoma loš potez - Zato što bi oni u NATO bez referenduma - Zato što su lopovi u odjelima - Zato što troše naše pare na Pelješki most koji trenutno nebi imao nikakvi značaj osim ogromnog minusa u proračunu za koji bi se mogli graditi npr trkaće staze za amatere poput nas, drag piste, pa da ne gine toliko mladih ljudi koji su eto po prirodi željni dokazivanja. - Zato što koriste kapetana HR. repke u ime "svih" igrača - sramota
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Moj jedini razlog zasto glasati za hdz je upravo da ih potisnemo,mislim da oni ne ocekuju da ce dobiti izbore pa ih upravo sad treba ostavit na vlasti jer ce onda morati nesto bolje napraviti,a ukoliko to ne naprave onda treba srusiti vlast prosvjedom
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ A za silovanje samo godinu dana! Daj, stari, sredi se.... Jebo te taj zakon!
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
__________________ ...over and out for a while... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Da, i? Ista vlada je donijela zakon da se za joint ide 2 godine u zatvor, a za silovanje samo godinu dana. Nabijem ih sve na svoj prekrasni k..., i vladu i zakon! Ne glasam za nikoga, poništavam listić i amen! Nedam nikome svoj glas, nikada nisam niti ću ikada glasati!
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
Dobro došao u HR, i tebi kažem.
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.