| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto NE glasati za HDZ u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim osim ako namjerno ne zajebeš listić Citat: Pravi autor: Emperor666 FBS, zaokružim sve ponuđeno i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ ma nisam ni mislio samo sam naveo razlog,a i nemojte me krivo shvatiti,ja nisam za hdz samo sam naveo razlog zasto mozda glasati za njih
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zašto NE glasati za HDZ nećuuuuuu glasati za hdz-sanader mi je toliko oduran i arogantan za popizditi,nemogu ga gledati više....dosta im je bilo ove 4 godine nek se gone sada.....neću ni za sdp....naći ću neke jadnike koji su na zadnjem mjestu,al dvojim stalno da anti dam glas (hsp)...al neznam...uglavnom sve dolazi u obzir osim hdz-a |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 338
![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
Pa nije ni Amerima bolje kad se oni pokušavaju ujedinit s Mexsikom i Canadom i stvorit novu novčanu jedinicu Amero oni su u većim go.nima od nas . Kaj misliš da nam bude neka nova garnitura na vlasti pomogla, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
Btw, svi oni razlozi su i više nego dosta i sve mi to znam od prije, ali fora ih je pročitati sve na jednom mjestu. ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-10-07 Godina: 31
Poruka: 7
D'Hondtov sustav - Wikipedija | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 338
Ma ne gubi čovječe ,pre veliki je ulog u igri da bi gubio .
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Ovo je ko ona šema zašto hrvatska nebi trebala pobijediti Englesku...a pobijedili smo... Tak i ovi razlozi...zašto nebi trebali pobijediti...i pobijedit će... ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zašto NE glasati za HDZ kruske i jabuke... kolko je ljudi glasalo da hr pobjedi eng??? su bili izbori???
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.