| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto NE glasati za HDZ u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: gollum007 Pa nije ni Amerima bolje kad se oni pokušavaju ujedinit s Mexsikom i Canadom i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto NE glasati za HDZ ne dam glas hdz-u, a bome ni sdp-u... da bar jednom moze pobijedit ikoja druga stranka osim njih....a posto se to nece dogoditi....sve cu ih zaebat....zaokruzit sve pa nek si misle.... nemrem vise gledat glupog kirina, idiotnog roncevica, iritantnu kosoricu a da ne zaborovim...pijanog seksa...i naravno cara nad carovima...sukera - debeli gad koji se na moj racun prezderava....svinja jedna....al sanader mi posebno na nerve ide.....i bas mi je drago da mu je stari riknul konacno....da vidi da je i on ipak covjek i da njega moze bolit makar se ponasa ko da je bogom dan....ko i ovi idioti koje su lutke na koncu.... sram me kakvi ljudi se bave politikom...umjesto da njih bude sram.... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 91
![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Zar je potrebno uopće odgovoriti na ovo pitanje...Pa za Hrvatsku Do Zemuna više neće glas dati niti članovi obitelji Tuđman koji su dobrano opustošili ovu jadnu zemlju...a čak i da hoću ne mogu glasati za njih dok je na biralištu prvi kit A DE ZEJA Žak Houdek.... I zašto još, pa zato što je premijer Kanader nekada ranije bio homoseksualac a sada je....... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
Zašto NE glasati za SDP? Zašto ne postoji tema? Možda bi bila prazna? ili ?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
idi pa vidi.. pa otvori temu ako nema.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.