Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Zašto NE glasati za HDZ u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: gollum007 Pa nije ni Amerima bolje kad se oni pokušavaju ujedinit s Mexsikom i Canadom i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 12:38   #31 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Zašto NE glasati za HDZ

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
Pa nije ni Amerima bolje kad se oni pokušavaju ujedinit s Mexsikom i Canadom i stvorit novu novčanu jedinicu Amero oni su u većim go.nima od nas .
Kaj misliš da nam bude neka nova garnitura na vlasti pomogla,
sve da i ne pomogne, promjena vlasti daje znak bahatoj vladi da ne može raditi što joj padne na pamet, a još jedan mandat dao bi zeleno svjetlo baš za to. doljeeee, gadovi!
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 12:57   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
sve da i ne pomogne, promjena vlasti daje znak bahatoj vladi da ne može raditi što joj padne na pamet, a još jedan mandat dao bi zeleno svjetlo baš za to. doljeeee, gadovi!
Baš sam to htio napisat. doljee!

Citat:
Pa nije ni Amerima bolje kad se oni pokušavaju ujedinit s Mexsikom i Canadom i stvorit novu novčanu jedinicu Amero oni su u većim go.nima od nas .
Nemoj mješat amere s nama i pričat kako je njima gore. Inače ameri već stoljećima bježe iz amerike u hrvatsku u potrazi za boljim životom
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 14:43   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,574
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ne dam glas hdz-u, a bome ni sdp-u... da bar jednom moze pobijedit ikoja druga stranka osim njih....a posto se to nece dogoditi....sve cu ih zaebat....zaokruzit sve pa nek si misle....

nemrem vise gledat glupog kirina, idiotnog roncevica, iritantnu kosoricu a da ne zaborovim...pijanog seksa...i naravno cara nad carovima...sukera - debeli gad koji se na moj racun prezderava....svinja jedna....al sanader mi posebno na nerve ide.....i bas mi je drago da mu je stari riknul konacno....da vidi da je i on ipak covjek i da njega moze bolit makar se ponasa ko da je bogom dan....ko i ovi idioti koje su lutke na koncu.... sram me kakvi ljudi se bave politikom...umjesto da njih bude sram....
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 15:04   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 704
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

HDZ Ozna - index stranica
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 19:28   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 37
Poruka: 91
profesor se izdvaja iz mase

Zar je potrebno uopće odgovoriti na ovo pitanje...Pa za Hrvatsku Do Zemuna više neće glas dati niti članovi obitelji Tuđman koji su dobrano opustošili ovu jadnu zemlju...a čak i da hoću ne mogu glasati za njih dok je na biralištu prvi kit A DE ZEJA Žak Houdek....
I zašto još, pa zato što je premijer Kanader nekada ranije bio homoseksualac a sada je.......
profesor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 19:45   #36 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 754
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

lol koja tema

pa zašto bi ITKO glasao za ADZ?!

nek mi netko kaže JEDAN razlog zašto glasati za adz-e
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 19:50   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
nemrem vise gledat glupog kirina, idiotnog roncevica, iritantnu kosoricu a da ne zaborovim...pijanog seksa...i naravno cara nad carovima...sukera - debeli gad koji se na moj racun prezderava....svinja jedna....al sanader mi posebno na nerve ide.....i bas mi je drago da mu je stari riknul konacno....da vidi da je i on ipak covjek i da njega moze bolit makar se ponasa ko da je bogom dan....ko i ovi idioti koje su lutke na koncu.... sram me kakvi ljudi se bave politikom...umjesto da njih bude sram....
Ovo boldano mi se ne sviđa...nemoj tako...kakav god bio čovjek je čovjek, a njegov stari kolko ja znam nema veze s njegovom politikom...imaj malo poštovanja prema mrtvima....eto tolko...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:37   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
lol koja tema

pa zašto bi ITKO glasao za ADZ?!

nek mi netko kaže JEDAN razlog zašto glasati za adz-e
Saznat češ ubrzo i nemoj da ti bude krivo,ak niš drugo ovi će te još više opalit po đepu a tu smo najosjetljiviji,ako si na to spreman evala ti bilo.

ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:45   #39 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,818
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Saznat češ ubrzo i nemoj da ti bude krivo,ak niš drugo ovi će te još više opalit po đepu a tu smo najosjetljiviji,ako si na to spreman evala ti bilo.
Ovo već prelazi u nepostojeću temu:

Zašto NE glasati za SDP?

Zašto ne postoji tema?

Možda bi bila prazna?

ili ?
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 11:46   #40 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
da bar zaradim 50 000 na dionicama, pa neka me onda slobodne lupe po džepu..

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Ovo već prelazi u nepostojeću temu:

Zašto NE glasati za SDP?

Zašto ne postoji tema?

Možda bi bila prazna?

ili ?
idi pa vidi.. pa otvori temu ako nema.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113