| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto NE glasati za HDZ u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DOGGY - Zato što je Tuđman s Miloševićem dogovorio podjelu teritorija, a hrvatski vojnici su ginuli. - Zato š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Starter | Re: Zašto NE glasati za HDZ Ovu temu je ocito napravio "pravi Hrvat" samo se zabunio trebala se zvati.Glasajte za SDP tko se snama druzi zivot mu je duzi.Od svih zla koja nam se nude vjerujte HDZ je ipak najbolja opcija dok se nesto ne promjeni na politickoj sceni.Ili dok odgovorni ljudi ne svate da su tu zbog nas ,a ne svojih interesa naravno za to cemo morati jos dosta pricekati prema tome IDEMO DALJE!
__________________ Zoro |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
![]() Da pogodim: dobio si zaduženje iz Stranke da 'obradiš' ovaj forum...Da nas izvedeš na pravi put ![]() ![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Ajmo HDZ, ajmo HDZ, kurac pušite! kršim izbornu šutnju al tolko sam očajan u neznanju za koga glasati da počinjem s eliminacijom
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ ševa... znam za koga ćeš glasat, o znam znam (coldrex) ... ti si glasač Flašističke stranke doktora Vlade Matijevića ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.