| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Zašto NE glasati za HDZ u Znanost forumu; SDP vodi po istraživanjima, znate što to znači? Hrvatska če izabrati SDP a Bosna i Hercegovina če nam na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 23
Poruka: 33
![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
![]() ![]() ti si rođen 2001. pa zato možeš pisati takve gluposti i glasine koje si načuo na stranicama tipa Plus hosting | web hosting, reseller hosting, registracija domena, affiliate program, ssl certifikati
__________________ ...postavit se možeš i na glavu,žena sam i znam da sam u pravu... | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ a ti valjda nisi ovdje zivjela zadnjih 17 godina ![]()
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Citat:
![]() Inače ako HDZ dobije i ovaj mandat, morat će napravit nešto stvarno jebeno da na idućim izborima opet dođu na vlast, jer nisu pokrenuli Hrvatsku a oni bi dalje. ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio LPK : 26-11-07 u 13:02. | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ taj odgovor nema apsolutno nikakve veze s mojim odgovorom na tvoj odgovor koji se odnosio na post DOGGY-a
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Zašto NE glasati za HDZ evo par stavki od jednog kolege: HDZovi potezi i argumenti zasto ne glasati za HDZ: Citat:
| |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Dresden Godina: 48
Poruka: 55
![]() | Re: Zašto NE glasati za HDZ Zašto ne glasat za hdz ako je sdp protiv revanišizma takva im je politička karizma,oduzeli su ovlast Mesiću i predali vlast hdz-u sada hdz vlada a predsjednik samo gleda iz hlada ali ne može ničemu da se nada. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.