Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Zbog popularnosti Milanovića izbori u veljači?

Raspravljate o temi Zbog popularnosti Milanovića izbori u veljači? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Kako kaže Glas Istre Parlamentarni izbori, najavljeni za kraj studenog, mogli bi biti odgođeni. S obzirom da prijave kandidata dolaze ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Iochannes
    Datum registracije
    27-10-06
    Poruka
    798
    Liked
    0 times

Zbog popularnosti Milanovića izbori u veljači?

Kako kaže Glas Istre
    Parlamentarni izbori, najavljeni za kraj studenog, mogli bi biti odgođeni.
    S obzirom da prijave kandidata dolaze do početka srpnja, može se očekivati da će se oni pred nadležnim saborskim Odborom naći tek u rujnu jer zastupnici 15. srpnja odlaze na ljetnu stanku. Glasovanje o novim sucima Ustavnog suda moralo bi se, budu li parlamentarni izbori krajem studenog, održati na saborskoj sjednici koja počinje 15. rujna i koja će, po nekim najavama, biti posljednja u ovom sazivu. Predviđa se kako će ona trajati negdje do početka listopada. Sabor bi se trebao raspustiti najkasnije 60 dana od datuma parlamentarnih izbora.
    Član Odbora za Ustav, poslovnik i politički sustav, Slaven Letica, izjavio je
    Po informacijama koje imam, izbori će se održati, ali neće biti prijevremeni, kakvim bi ih mogli smatrati ako se održe 25. studenog. Izbori se mogu u redovitom roku obaviti do 8. veljače 2008. i mislim da će ih HDZ tako i raspisati. A do tada će Ustavni sud dobiti nove članove
    Sad nam ostaje samo vidjeti na što će sve biti spremni u borbi za vlast...
    Ne bi me ni to iznenadilo.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!

prof. Foruma Avatar od korisnika Homesick
    Datum registracije
    20-12-05
    Poruka
    1,689
    Liked
    8 times

Re: Zbog popularnosti Milanovića izbori u veljači?

Mene bi to ipak iznenadilo, jer čitav vrh HDZ-ta, Vlada i Sanader tvrde da će izbori biti u studenome. Što bi odgađanje istih značilo za njih i njihovu vjerodostojnost koja je već sada (s pravom) ozbiljno narušena?
    Konačno da i ja jednu kažem

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Iochannes
    Datum registracije
    27-10-06
    Poruka
    798
    Liked
    0 times

Re: Zbog popularnosti Milanovića izbori u veljači?

Ovo mi je i promaklo...

Zna možda netko nešto više?

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!

Lajkaj nas na Facebooku