| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi zeleni revolveraš milanović u Znanost forumu; Na divljem zapadu (Hrvatska) pojavio se mladi zeleni revolveraš Bill Hock Milanovic. Svi ga se boje, a ne znaju da &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 6
![]() | zeleni revolveraš milanović Na divljem zapadu (Hrvatska) pojavio se mladi zeleni revolveraš Bill Hock Milanovic. Svi ga se boje, a ne znaju da "mali" je čisti maslačak. Joj, Bože čudnih li ljudi. Mali Bill puca, troši municiju, a ovi se poskrivali, po štalama, saloonima, jedino ko ga se ne boji je Antunovička. Ona jedina zna da on, taj mali recimo "revolveraš" ne zna ni pucat. Njoj je drago što ga nije pobjedila. A ljudi moji, pa ona mu je pelene kupovala. Siroti Manitu (Račan) ne može doć k sebi. ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zeleni revolveraš milanović Again I must say: Jesi li ti normalan? O čemu ti baljezgaš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| |
| | #5 (permalink) | |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zeleni revolveraš milanović Citat:
| |
| |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zeleni revolveraš milanović Normalan = onaj koji piše koherentno, razumljivo i jasno Nenormalan = onaj koji baljezga
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| |
![]() |
| Tagovi: milanovic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj