| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a u Znanost forumu; Željka Antunović je rođena 15. rujna 1955. u Virovitici. Završila Fakultet za vanjsku trgovinu, diplomirana ekonomistica. Kandidatkinja za predsjednicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Željka Antunović je rođena 15. rujna 1955. u Virovitici. Završila Fakultet za vanjsku trgovinu, diplomirana ekonomistica. Kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Hrvatske. Predsjednica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije. Najviši doseg njene političke karijere je to da je bila: Ministrica obrane RH. Zanima me Vaše mišljenje o njoj kao mogućoj predsjednici najjače oporbene stranke? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-06
Poruka: 9
![]() | Re: Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Mislim da je premlada.Podržavam je samo zato što je žena,ali toj stranci treba netko širokog intelekta jer su u delikatnoj poziciji kao stranka s teškom reputacijom. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Premlada , pa ja mislim da je za njih još bolje rješenje Zoran Milanović, koji je još mlađi od nje. Da napomenem, nisam glasač SDP-a za one koji ne znaju , ali mi je zanimljiva utrka za njihova predsjednika![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Nego šta da je premlada - ak nemaš barem 150 godina i možeš izdržat sjednicu Sabora da ne zaspeš barem tri puta, onda si premlad i neiskusan! ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Kako sam tražio još više detalja o Željki po internetu, našao sam još jednu sliku, koja ju svrstava u skupinu "Žene s oružjem" ![]() Kako je aktualna tema o Ruži Tomašić i njenim pištoljima, s kojima zasigurno zna baratati jer je bila kanadska policajka, a ove godine pretendira i na poziciju ministrice unutarnjih poslova za što smatram da ima i iskustva i znanja, a i stručnu spremu za to. No vratimo se Željki, ona je bila Ministrica obrane, bez ikakvih predznanja i stručne spreme za to, a evo i njene slike sa "dugim vatrenim oružjem", koje nije naravno njeno, nego malo isprobava "optički nišan" dok je bila u posjeti nekoj od postrojbi. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Željka je zadnja osoba kojoj želim da postane predsjednik SDP-a, a time i potencijalni premijer jer za to nije sposobna, odnosno nema osobine koje su za to potrebne. Nemam o njoj visoko mišljenje jer se svojevremeno prihvatila ministriranja resorom o kojem pojma nema, pa je ispadala smiješna, često puta i "plava". Volim ju puno više gledati nego slušati, što zbog toga što govori, što zbog toga kako govori. Iritira me i sama boja njenog glasa. S Milanovićem bi SDP dobio najviše.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Na pomolu koalicija hrvatskog i bh. SDP-a - bljesak.ba Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: antunovic, zeljka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

Svi smo mi MASS SARR

, pa ja mislim da je za njih još bolje rješenje Zoran Milanović, koji je još mlađi od nje.
, ali mi je zanimljiva utrka za njihova predsjednika