| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; ZERP je teoretski proglasen, i svi koji ga se ne drze, moraju biti kaznjeni!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Je li? E vidiš, da ti to sada nisi rekao, mi to uopće ne bi znali. Bravo, majstore, bravo. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Kako znaš da je to baš naša riba? Je li na svakoj ribi piše čija je? Ili možda svaka riba sa sobom nosi certifikat o rodoslovlju, pa se vidi čija je i kome pripada? Kako ne kužite da je ZERP područje međunarodnih voda???
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 37
![]() | Re: ZERP 100 %, borimo se za svoje! Jebat Europu, nista nam dobro nece donijeti, pa 4. najbogatija zemlja na kugli zemaljskoj zeli istupiti iz Europske Unije(citaj Austrija), Svicarska nikada nece ni uci, a sta mi zelimo onda u toj Europi. Jedino ako zelimo da nas (Njemacka, Spanjolska, Italija, Francuska itd. ) manipuliraju, onda mozemo slobodno uci u tu EU. |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Austrija nije 4. najbogatija zemlja svijeta, niti Austrija želi istupit iz Europe. Uspoređuješ Hrvatsku sa Švicarskom? Majke ti mile... Kakvo naše ribolovno područje? ![]()
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 37
![]() | Re: ZERP 1.) Austrija je proglasena kao 4. najbogatija drzava! 2.) Austrija zeli istupiti iz Europe, i nemoj me jebati u zdrav mozak, kad znam da Austrija zeli istupiti. 3.) Gdje si ti procitao usporedbu Hrvatska-Svicarska |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

,zivio,treba njima pokazat,nece gadovi vise krasti nasu ribu