| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: cro_cashville615 1.) Austrija je proglasena kao 4. najbogatija drzava! 2.) Austrija zeli istupiti iz Europe, i nemoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
1) nije proglašena 2) ne želi istupit 3) zar ti nisi naveo primjer Švicarske koja nije u EU, kao primjer koji bi Hrvatska trebala slijedit. To je usporedba. Citat:
Meni je jasan, ali tebi nije ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #113 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Nitko nama ne krade ono što je naše. Riba ulovljena u međunarodnim vodama nije naša, niti tuđa.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-08 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 37
![]() | Re: ZERP covjece, pa ti si toliko tvrdoglav da to nije normalno, ja imam informacije koje su 100 % tocne, da je Austrija proglasena kao 4. najbogatija zemlja svijeta, i da zeli istupiti iz Europe, a on me tu jebe u zdrav mozak, koji debil majko isusova. |
| | |
| | #120 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Ja bih trebao tebi povjerovat da Austrija želi napustit EU, jer si ti to rekao? Baš zanimljivo. A zašto ti meni ne bi povjerovao kad ti kažem da Austrija ne želi napustit EU?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.