Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: chunky Volim svoju domovinu, jasno mi je da politika trgovina interesima, al dopustite da budem "nerazuman&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 23:00   #251 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: ZERP

Citat:
Pravi autor: chunky Pogledaj Poruke
Volim svoju domovinu, jasno mi je da politika trgovina interesima, al dopustite da budem "nerazuman", "kratkovidan" i sto li sve ne, al ja ne mogu preko ovoga prijeci
i šta ćeš zapravit
otić na sredinu jadrana i svojin tijelom branit zerp
il povuć glas dan hdz-u.

do sljedećih izbora ćeš zaboravit i opet glasat isto
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:35   #252 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Ja i neznan čemu tolika priča oko ZERPa. Kod nas se jako malo ribe blaguje, u usporedbi sa drugim europskim zemljama.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 00:08   #253 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
i šta ćeš zapravit
il povuć glas dan hdz-u.

A kako znaš da li je dao glas HDZ-u? HDZ je sastavio vladu, ali zaboravio si koliko su SDP-ovci dobili mandata ove izbore!
Uglavnom, izgleda da je pitanje ZERP-a riješeno. Za članice EU ne vrijedi pravilo ZERP-a (makar ja uopće ne vidim koja je zemlja preostala na moru koja nije u EU), pa mi je iskreno ova ideja totalno glupa. Isto kao i da je ZERP ukinut, ali valjda se nađe i bolje, a možda i gore riješenje!
Uglavnom, ne popuštati što se tiče ZERP-a i sličnih pregovora. Unija što je jača, više pretjeruje, ali to je takva politika! Nijedna članica nije ušla pod svim uvjetima, pa ne moramo ni mi!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 06:01   #254 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 897
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

ZERP nije moga nikad, osim na papiru zaživit. Mi moramo prvo napraviti brodove sa čim češ to nadzirati, ali naši šoldi su vanka, zna se di. Ali ZERP je bitan jer pokazuje tko sa nama vlada. HDZ-u je bilo bitno doči na vlast i zadržat mista koja ima, a HSS-u i HSLS-u još više, jer su to stranke koje su izgubile svoju snagu i polako nestaju sa političke scene, osim ovakvim koalicijama i obečanjima, a glavni uvjet HDZ-u za osnivanke koalicije je bija provođenje ZERP-a i 6 miljardi za poljoprivredu.
Od svega toga, tih obečanih uvjeta nema ništa, kako sad stoje stvari, osim ministarskih i neznam kojih još fotelja za HSS-ovce i HSLS-ovce. Dobili su što su htjeli i sad mogu radit što hoće. Eh da, da ne zaboravim i SDSS koji je najavio, odnosno, Pupavac da priznanjem Kosova od strane Hrvatske možda se povuku iz vlade. Zasigurno to neće napraviti ni HSS, ni HSLS ni SDSS jer bi onda izgubili svoja lipo plaćena mista a među čim i spada lagano lađenje perušinom (perje) jaja Sanaderu, Bebiću, Šeksu i ostalima, ali idemo dalje.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 06:44   #255 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-06-06
Godina: 31
Poruka: 140
chunky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
i šta ćeš zapravit
il povuć glas dan hdz-u.

glasa sam za Tadica
chunky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:34   #256 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke

Možda riješen problem ZERP-a! Neće se ZERP primjenjivati na članice EU. Nisam baš jako zadovoljan s tim, ali ipak bolje i to nego da su ga ukinuli. Eto, izgleda da se uspijeli dogovoriti!
I ti kažeš da si u politici i stranci već dvije godine i da si sve prokužio...

Vidim, vrhunski si stručnjak... Bravo!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:39   #257 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
I ti kažeš da si u politici i stranci već dvije godine i da si sve prokužio...

Vidim, vrhunski si stručnjak... Bravo!
Ovo je samo dio pregovora. Nitko nije rekao da je sve riješeno i da će to priznati. Uostalom, kakve pregovore HDZ vodi, slabije znam jer sam ljevičar, a Sanader ionako ne izvještava o situaciji pregovora zbog čega su nedavno svi iz SDP-a napustili Sabor!

Zadnji Uredio Birtija : 11-03-08 u 10:43. Razlog: Ispravak slova
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:45   #258 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Birtija, stvar je u tome da se to već odavna zna
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:51   #259 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,003
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Ovo je samo dio pregovora. Nitko nije rekao da je sve riješeno i da će to priznati. Uostalom, kakve pregovore HDZ vodi, slabije znam jer sam ljevičar, a Sanader ionako ne izvještava o situaciji pregovora zbog čega su nedavno svi iz SDP-a napustili Sabor!
O čemu ti pričaš?

Na koje pregovore misliš:

a) na pregovore o pristupanju EU?

b) na pregovore oko problematike ZERP-a?

To nisu iste stvari...

Inače, SDP je nedavno izašao iz Sabornice iz protesta što nikako na dođe na red rasprava o njihovom zahtjevu, da se Vlada očituje oko situacije ZERP-a...A ne zato što Sanader ne izvješćuje o pregovorima...

Ako si u SDP-u onda bi trebao malo bolje znati te stvari

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:53   #260 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma ne morate vi njemu ništa objašnjavat. On to sve zna. Naime, u on je u stranci i u politici već dvije godine. Sve on to ima u malom prstu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, zerp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114