| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: chunky Volim svoju domovinu, jasno mi je da politika trgovina interesima, al dopustite da budem "nerazuman&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
otić na sredinu jadrana i svojin tijelom branit zerp ![]() il povuć glas dan hdz-u. ![]() do sljedećih izbora ćeš zaboravit i opet glasat isto ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | |
| | |
| | #253 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: ZERP Citat:
Uglavnom, izgleda da je pitanje ZERP-a riješeno. Za članice EU ne vrijedi pravilo ZERP-a (makar ja uopće ne vidim koja je zemlja preostala na moru koja nije u EU), pa mi je iskreno ova ideja totalno glupa. Isto kao i da je ZERP ukinut, ali valjda se nađe i bolje, a možda i gore riješenje! Uglavnom, ne popuštati što se tiče ZERP-a i sličnih pregovora. Unija što je jača, više pretjeruje, ali to je takva politika! Nijedna članica nije ušla pod svim uvjetima, pa ne moramo ni mi! ![]() | |
| | |
| | #254 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP ZERP nije moga nikad, osim na papiru zaživit. Mi moramo prvo napraviti brodove sa čim češ to nadzirati, ali naši šoldi su vanka, zna se di. Ali ZERP je bitan jer pokazuje tko sa nama vlada. HDZ-u je bilo bitno doči na vlast i zadržat mista koja ima, a HSS-u i HSLS-u još više, jer su to stranke koje su izgubile svoju snagu i polako nestaju sa političke scene, osim ovakvim koalicijama i obečanjima, a glavni uvjet HDZ-u za osnivanke koalicije je bija provođenje ZERP-a i 6 miljardi za poljoprivredu. Od svega toga, tih obečanih uvjeta nema ništa, kako sad stoje stvari, osim ministarskih i neznam kojih još fotelja za HSS-ovce i HSLS-ovce. Dobili su što su htjeli i sad mogu radit što hoće. Eh da, da ne zaboravim i SDSS koji je najavio, odnosno, Pupavac da priznanjem Kosova od strane Hrvatske možda se povuku iz vlade. Zasigurno to neće napraviti ni HSS, ni HSLS ni SDSS jer bi onda izgubili svoja lipo plaćena mista a među čim i spada lagano lađenje perušinom (perje) jaja Sanaderu, Bebiću, Šeksu i ostalima, ali idemo dalje.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #256 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Vidim, vrhunski si stručnjak... Bravo! ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #257 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZERP Ovo je samo dio pregovora. Nitko nije rekao da je sve riješeno i da će to priznati. Uostalom, kakve pregovore HDZ vodi, slabije znam jer sam ljevičar, a Sanader ionako ne izvještava o situaciji pregovora zbog čega su nedavno svi iz SDP-a napustili Sabor! Zadnji Uredio Birtija : 11-03-08 u 10:43. Razlog: Ispravak slova |
| | |
| | #259 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Na koje pregovore misliš: a) na pregovore o pristupanju EU? b) na pregovore oko problematike ZERP-a? To nisu iste stvari... Inače, SDP je nedavno izašao iz Sabornice iz protesta što nikako na dođe na red rasprava o njihovom zahtjevu, da se Vlada očituje oko situacije ZERP-a...A ne zato što Sanader ne izvješćuje o pregovorima... Ako si u SDP-u onda bi trebao malo bolje znati te stvari | |
| | |
| | #260 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Ma ne morate vi njemu ništa objašnjavat. On to sve zna. Naime, u on je u stranci i u politici već dvije godine. Sve on to ima u malom prstu.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.