| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Zato šta nije bilo nikakve alternative osim SDP-a. Koji je sjeban jer ne ispunjava obećanja. a di ti živiš. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #302 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Kastaš, s kime se ti svađaš? Pa daj malo čitaj što ti ljudi pišu...Nemoj samo ponavljati jedno te isto, malo prati i reakcije drugih na tvoje umotvorine. Kad tad se moraš suočiti sa činjenicama... Ako ih ti negiraš to ne znači da one ne postoje ![]() Te kažeš kako nije bitno što je netko tamo potpisao, iako kasnije kažeš kako u biti ni neznaš što je potpisano Onda kažeš kako ta osoba niti nema pravo potpisivati nešto u ime cijelog naroda jer je to kao dikatatorski sistem Pa onda kažeš kako treba mijenjati ustav I to sve začinjavaš sa opaskama o tome kako svi nešto obećavaju ali onda radi toga gube (ili dobivaju) izbore E svašta.... |
| | |
| | #304 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: ZERP Sunka tvoje lične opservacije me nimalo ne zanimaju. Ako hoćeš pričat o činjenicama onda daj neku umjesto svojih interpretacija. Damfisk očigledno ima problema sa autoritetima. Da mu u ustavu piše da skoči sa nebodera on bi to i učinio jel da? Bože sačuvaj propitat jel neki zakon ili ustav pravedan a kamoli pomislit da bi ga neko mjenjao - osim političara koji su ustvari božanska bića iznad svih nas jel tako? |
| | |
| | #305 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Pa upravo ti cijelo vrijeme i pokušavam iznositi činjenice... A ako te i dalje to smeta, ne zanima postoji i za to lijeka...Imaš tipku Ignore, pa tako možeš ignorirati sve one koji ne misle isto kao i ti. Vjerojatno češ se tako i bolje osjećati Apsolutno je dobro, čak i poželjno propitkivati pravednost zakona ili Ustava... Citat:
Ulica, raja, puk, gomila, publika, grad, selo, tko? Baš me zanima? | ||
| | |
| | #306 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP ono sto se da zakljuciti da je ZERP bilo cisto predizborno skupljanje poena, sto HSS-a, sto HDZ-a. isto kao i peljesacki most gdje su, pogadjate, prekinuti radovi. situaciju treba sagledati iz ove perspektive:sanader je izjavio da je ulazak u EU najveci hrvatski interes, sto znaci da ce sva pitanja biti podredjena tom cilju. tako da cemo odustajanja od ''strateski vaznih interesa'' nagledati se jos, cim pocnu pokusaji zastite istih. a za 4 godine ce HDZ opet dati neke dionice na prodaju po povoljnim uvijetima, dat ce nesto para penzionerima, do onda cemo uci u EU, pa ce im i to donijeti odredjeni broj glasova, pa nesto glasova od dalmatinaca i oni opet na vlasti. osim ako mi ne zaboravimo njihove lazi i podvale te ih za 4 godine podsjetimo da je nama hrvatska nacionalni interes, a ne ''blagostanje'' koje nam donosi EU.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #307 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZERP Da pojasnim! Može CSI i tko već otkriti ubojstvo, pljačku ili što već, ali naše sudstvo je toliko korumpirano da možeš dobiti čak i 5 dana zatvora, a moguće je i odmah oslobođenje bez obzira na sve dokaze. Nezadovoljstvo riješenjem slučaja završi na opčinskom sudu, pa ako korupcija vlada ide se na državno, a onda u Graz! Za to se izgubi previše godina suđenja. Uglavnom, najveća količina međunarodnih sudova završi baš iz Hrvatske u inozemstvo. Sad kontaš? Ako ne vjeruješ, raspitaj se! |
| | |
| | #308 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
![]() prijatelju ovo je takva gomila idiotarija da je čak i mene sram da možepostojat neko ko će ovako pisat mislin da bi za tebe bilo bolje da zamoliš moderatore da ti izbrišu ovaj post jer ovo je izvan svake pameti ![]() | |
| | |
| | #310 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZERP Vjeruj mi da je ovo istina! Ja sam već u godinu dana bio 7 puta u vezi jednog slučaja. Neću spominjati o čemu se radi, ali držimo optužnicu protiv vlasnika jedne autobusne kompanije, njegovog sina koji je pripadnik specijalne policije i njegovih dvojice kolega, također policajaca! Ulgavnom, imaju jako čuvanje leđa i veze po državi tako da je slučaj završio u Grazu, a tamo sam i saznao da ih ima još mnogo što pokazuje kolika je korupcija u zemlji! Jesu još bedastoće ili ti trebam i crtati?! Uostalom, daj se više vratimo ZERP-u, a ne ovom! Zadnji Uredio Birtija : 14-03-08 u 10:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.