Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: kastaš Damfisk očigledno ima problema sa autoritetima. Da mu u ustavu piše da skoči sa nebodera ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 10:58   #311 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: ZERP

Citat:
Pravi autor: kastaš Pogledaj Poruke
Damfisk očigledno ima problema sa autoritetima. Da mu u ustavu piše da skoči sa nebodera on bi to i učinio jel da?

Bože sačuvaj propitat jel neki zakon ili ustav pravedan a kamoli pomislit da bi ga neko mjenjao - osim političara koji su ustvari božanska bića iznad svih nas jel tako?
Ne, nego ti očito imaš problem sa definicijom Ustava, odnosno za poznavanjem iste.

Preporučam da nešto pročitaš, pa se tek onda upustiš u ovakve diskusije.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 11:06   #312 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Da pojasnim! Može CSI i tko već otkriti ubojstvo, pljačku ili što već, ali naše sudstvo je toliko korumpirano da možeš dobiti čak i 5 dana zatvora, a moguće je i odmah oslobođenje bez obzira na sve dokaze. Nezadovoljstvo riješenjem slučaja završi na opčinskom sudu, pa ako korupcija vlada ide se na državno, a onda u Graz! Za to se izgubi previše godina suđenja. Uglavnom, najveća količina međunarodnih sudova završi baš iz Hrvatske u inozemstvo. Sad kontaš? Ako ne vjeruješ, raspitaj se!
Citat:
Vjeruj mi da je ovo istina! Ja sam već u godinu dana bio 7 puta u vezi jednog slučaja. Neću spominjati o čemu se radi, ali držimo optužnicu protiv vlasnika jedne autobusne kompanije, njegovog sina koji je pripadnik specijalne policije i njegovih dvojice kolega, također policajaca! Ulgavnom, imaju jako čuvanje leđa i veze po državi tako da je slučaj završio u Grazu, a tamo sam i saznao da ih ima još mnogo što pokazuje kolika je korupcija u zemlji! Jesu još bedastoće ili ti trebam i crtati?! Uostalom, daj se više vratimo ZERP-u, a ne ovom!

Moja preporuka moderatorima - zatvorite temu "Najveći biseri foruma", jer mislim da ovdje imamo apsolutnog, all time pobjednika!

Ovo je nenadmašno, nenadjebivo i neprevaziđeno od dana otvaranja foruma pa za vijeke vjekova, amen.

Ovo je dragulj, ovo je čisto zlato... Veličanstveno nešto!!!

Doktore, klanjam ti se!

Jasno se vidi da si ti u politici i stranci već dvije godine. Ovi tvoji postovi su najbolje upozorenje svim mladim ljudima da se ne bave politikom jer takva aktivnost dovodi do naglog i rapidnog odumiranja moždanih stanica.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 11:45   #313 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
kastaš se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Koje moje 'lične opservacije'?

Pa upravo ti cijelo vrijeme i pokušavam iznositi činjenice...

A ako te i dalje to smeta, ne zanima postoji i za to lijeka...Imaš tipku Ignore, pa tako možeš ignorirati sve one koji ne misle isto kao i ti. Vjerojatno češ se tako i bolje osjećati?
Koje to? Ja samo vidim tvoje procjene da ja ne govorim o činjenicama što je ustvari samo tvoje "mišljenje".
A mogu te ja ignorirat i bez te tipke, nije problem, ako mi se bude dalo.
Tj dok ne izneseš neke činjenice to će se i desit tako da se ne prepucavamo bezveze u beskraj.

Citat:
Apsolutno je dobro, čak i poželjno propitkivati pravednost zakona ili Ustava...
El? Ma nemoj a koga to triba propitkivat? Isti oni paraziti koji su sad na vlasti i koji neće promjenit ništa što bi moglo umanjit njihovu kontrolu, utjecaj ili moguće ić na njihovu štetu - ili možda oni koji ih biraju?

Citat:
E ovo je malo veća glupost...A tko bi trebao mijenjati Ustav, ako ne legitimno izabrani zastupnici u Hrvatski Sabor?

Ulica, raja, puk, gomila, publika, grad, selo, tko?

Baš me zanima?
Super ti je stanje misli. Sa jedne strane uzvišeni političari a sa druge strane raja, ulica, gomila.... stoka jel da? Ko njih pita bilo šta.... tu gomilu, ma ko su uopće oni?
Niža klasa potrebna samo da glasa tako da paraziti mogu sebe furat i dalje kao nešto neizbježno.

Nemogu ti uopće opisat kako mi takav mentalitet ide na živce.

Vidi se da još uvjek previše nas ima taj glupi mentalitet da neznamo i nećemo razmišljat za sebe nego nam trebaju neke "velike vođe" i face sa plakata koji će odlučivat za svih nas i govorit nam kako ćemo živit.

Totalno sranje.

Triba taj cijeli sistem uništit i reformirat a o pitanjima poput zaštite Jadrana se triba odlučivat referendumima.

Jer Jadran je puno važnije i dugotrajnije pitanje nego bilo kakva EU.
Suprotno od Milanovićevih jeftinih izjava.
To je puno dugoročniji cilje koji će imat ogromne posljedice na puno više generacija hrvatskih građana nego bilo kakva ekonomska organizacija poput EU.

A i SDP me nervira jer osim bockanja HDZa i hvatanja punata na HDZ-ovim greškama nisu dali nijedan konkretni prijedlog ili rješenje. Ništa ne rade nego samo čekaju da HDZ napravi neki shit i onda bleje i trube o tome danima. Idioti.
kastaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 11:49   #314 (permalink)
nevoljen

Taj "mentalitet" o kojem ti pričaš i koji ti "ide na živce" se zove demokracija i pravna država i po takvom "mentalitetu" žive sve civilizirane države već neko vrijeme.

I zna šta? Nitko od njih se ne žali.

Zanimljivo, zar ne?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 13:18   #315 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 440
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Moja preporuka moderatorima - zatvorite temu "Najveći biseri foruma", jer mislim da ovdje imamo apsolutnog, all time pobjednika!

Ovo je nenadmašno, nenadjebivo i neprevaziđeno od dana otvaranja foruma pa za vijeke vjekova, amen.

Ovo je dragulj, ovo je čisto zlato... Veličanstveno nešto!!!

Doktore, klanjam ti se!

Jasno se vidi da si ti u politici i stranci već dvije godine. Ovi tvoji postovi su najbolje upozorenje svim mladim ljudima da se ne bave politikom jer takva aktivnost dovodi do naglog i rapidnog odumiranja moždanih stanica.
Mogao bi to prvo provjeriti prije nego počneš baljezgati o nečemu o čemu nemaš pojma! Znam o čemu pričam! Samo ću reći da je u tom slučaju u Grazu riječ o velikoj pronevjeri, ali naravno ti vjerojatno vjeruješ kako se ova vlast stvarno "bori protiv korupcije", e pa onda nastavi živjeti u tim mislima. Za Graz prvo provjeri pa onda baljezgaj!
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Taj "mentalitet" o kojem ti pričaš i koji ti "ide na živce" se zove demokracija i pravna država i po takvom "mentalitetu" žive sve civilizirane države već neko vrijeme.

I zna šta? Nitko od njih se ne žali.

Zanimljivo, zar ne?
Ne! Nitko se ne žali uopće! Jesi kad čuo za prosvjede ili ti je i to nepoznata definicija koju moraš pronaći?!

Zadnji Uredio Birtija : 14-03-08 u 13:24.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 14:53   #316 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 946
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Kastaš i Birtija, ajmo ovako:

1. ajmo se dogovoriti o čemu pričamo u ovome topicu - jel to ZERP, problematika referenduma, problematika Ustava, problematika suda u Grazu, demokracija ili nešto treće

2. ako se možemo dogovoriti da pričamo o jednoj temi onda ajmo čitati što netko drugi napiše i to komentirati a ne da jedan priča o kruškama drugi o jabukama

3. ajmo ne koristiti obične floskule i probati malo više razmišljati o nečemu a ne pisati ono što nam prvo padne na pamet

OK?! Mislim da je ovo gore prilično samorazumljivo a vjerujem da bi puno,puno podiglo razinu rasprave u ovome topicu

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 15:17   #317 (permalink)
nevoljen

Citat:
Mogao bi to prvo provjeriti prije nego počneš baljezgati o nečemu o čemu nemaš pojma! Znam o čemu pričam! Samo ću reći da je u tom slučaju u Grazu riječ o velikoj pronevjeri, ali naravno ti vjerojatno vjeruješ kako se ova vlast stvarno "bori protiv korupcije", e pa onda nastavi živjeti u tim mislima. Za Graz prvo provjeri pa onda baljezgaj!

Ne! Nitko se ne žali uopće! Jesi kad čuo za prosvjede ili ti je i to nepoznata definicija koju moraš pronaći?!

Ma dobro jesi li ti normalan? Kakav jebeni sud u Grazu te spopao? O čemu ti trabunjaš?

Europski sud pravde je u Strassbourgu, a međunarodni sud pravde je Haagu.

Koji jebeni Graz?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 16:32   #318 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
kastaš se izdvaja iz mase

ma slažem se, naravno.

Samo što eto ova tema o Zerpu povlači temu prevelike kontrole koju političari imaju and svima nama dok su oni zaštićeni kao neka nad klasa građana, da i ne govorim o njihovim plaćama i raznim pogodnostima koje bi im sve tribalo ukinut.

Samo ću još ovo reć na tu temu u odgovoru na damfiskovu dramu i parole a to je da mi stvarno nije jasno kako neko može još uvjek nakon ovih zadnjih 18 godina još uzvikivat "Demokracija i pravna država" kao da je to nešto pozitivno ili vrijedno.

S obzirom na našu blisku povjest to je za umrijet od smijeha. Ako je iko pokazao da je taj sistem totalni shit onda smo to mi.

A što se tiče Zerpa ne samo da smo ga tribali proglasit (jer to jesmo napravili pa nije vridilo ništa) nego smo ga tribali i ekspresno provodit pa tek onda pregovarat o tome koliko će i kako "drage" članice EU-a u njemu ribarit.

Kako sada stvari stoje dok ne uđemo u EU talijani će nam sve to izlovljavat kao i dosad (do 2011 najmanje) a poslije toga će se pridružit i Španjolci, Portugalci, Grci, Turska možda i ko god bude stigao jer su sva ostala mora već izlovljena i nema dovolno ribe za sve.
A šta će naši onda napravit?
Ništa, reći će da su to obaveze koje smo potpisali ulaskom u EU i da se to mora izvršavat....
kastaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 16:51   #319 (permalink)
nevoljen

Citat:

Samo ću još ovo reć na tu temu u odgovoru na damfiskovu dramu i parole a to je da mi stvarno nije jasno kako neko može još uvjek nakon ovih zadnjih 18 godina još uzvikivat "Demokracija i pravna država" kao da je to nešto pozitivno ili vrijedno.

S obzirom na našu blisku povjest to je za umrijet od smijeha. Ako je iko pokazao da je taj sistem totalni shit onda smo to mi.
Briljatno. Jednostavno briljatno.

Bravo!
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:14   #320 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,337
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
a to je da mi stvarno nije jasno kako neko može još uvjek nakon ovih zadnjih 18 godina još uzvikivat "Demokracija i pravna država" kao da je to nešto pozitivno ili vrijedno.
Ja predlažen da se počnemo međusobno klat. Sa shogun noževima od nehrđajućeg čelika.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, zerp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113