| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: kastaš Damfisk očigledno ima problema sa autoritetima. Da mu u ustavu piše da skoči sa nebodera ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #311 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Preporučam da nešto pročitaš, pa se tek onda upustiš u ovakve diskusije.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #312 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Citat:
Moja preporuka moderatorima - zatvorite temu "Najveći biseri foruma", jer mislim da ovdje imamo apsolutnog, all time pobjednika! Ovo je nenadmašno, nenadjebivo i neprevaziđeno od dana otvaranja foruma pa za vijeke vjekova, amen. Ovo je dragulj, ovo je čisto zlato... Veličanstveno nešto!!! Doktore, klanjam ti se! ![]() Jasno se vidi da si ti u politici i stranci već dvije godine. Ovi tvoji postovi su najbolje upozorenje svim mladim ljudima da se ne bave politikom jer takva aktivnost dovodi do naglog i rapidnog odumiranja moždanih stanica.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||
| | |
| | #313 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: ZERP Citat:
A mogu te ja ignorirat i bez te tipke, nije problem, ako mi se bude dalo. Tj dok ne izneseš neke činjenice to će se i desit tako da se ne prepucavamo bezveze u beskraj. Citat:
Citat:
Niža klasa potrebna samo da glasa tako da paraziti mogu sebe furat i dalje kao nešto neizbježno. Nemogu ti uopće opisat kako mi takav mentalitet ide na živce. Vidi se da još uvjek previše nas ima taj glupi mentalitet da neznamo i nećemo razmišljat za sebe nego nam trebaju neke "velike vođe" i face sa plakata koji će odlučivat za svih nas i govorit nam kako ćemo živit. Totalno sranje. Triba taj cijeli sistem uništit i reformirat a o pitanjima poput zaštite Jadrana se triba odlučivat referendumima. Jer Jadran je puno važnije i dugotrajnije pitanje nego bilo kakva EU. Suprotno od Milanovićevih jeftinih izjava. To je puno dugoročniji cilje koji će imat ogromne posljedice na puno više generacija hrvatskih građana nego bilo kakva ekonomska organizacija poput EU. A i SDP me nervira jer osim bockanja HDZa i hvatanja punata na HDZ-ovim greškama nisu dali nijedan konkretni prijedlog ili rješenje. Ništa ne rade nego samo čekaju da HDZ napravi neki shit i onda bleje i trube o tome danima. Idioti. | |||
| | |
| | #314 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Taj "mentalitet" o kojem ti pričaš i koji ti "ide na živce" se zove demokracija i pravna država i po takvom "mentalitetu" žive sve civilizirane države već neko vrijeme. I zna šta? Nitko od njih se ne žali. Zanimljivo, zar ne?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #315 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: ZERP Citat:
Ne! Nitko se ne žali uopće! Jesi kad čuo za prosvjede ili ti je i to nepoznata definicija koju moraš pronaći?!
__________________ IRON MAIDEN, here I come to Split! Zadnji Uredio Birtija : 14-03-08 u 13:24. | |
| | |
| | #316 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Kastaš i Birtija, ajmo ovako: 1. ajmo se dogovoriti o čemu pričamo u ovome topicu - jel to ZERP, problematika referenduma, problematika Ustava, problematika suda u Grazu, demokracija ili nešto treće 2. ako se možemo dogovoriti da pričamo o jednoj temi onda ajmo čitati što netko drugi napiše i to komentirati a ne da jedan priča o kruškama drugi o jabukama 3. ajmo ne koristiti obične floskule i probati malo više razmišljati o nečemu a ne pisati ono što nam prvo padne na pamet OK?! Mislim da je ovo gore prilično samorazumljivo a vjerujem da bi puno,puno podiglo razinu rasprave u ovome topicu ![]() |
| | |
| | #317 (permalink) | |
Ma dobro jesi li ti normalan? Kakav jebeni sud u Grazu te spopao? O čemu ti trabunjaš? Europski sud pravde je u Strassbourgu, a međunarodni sud pravde je Haagu. Koji jebeni Graz?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #318 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: ZERP ma slažem se, naravno. Samo što eto ova tema o Zerpu povlači temu prevelike kontrole koju političari imaju and svima nama dok su oni zaštićeni kao neka nad klasa građana, da i ne govorim o njihovim plaćama i raznim pogodnostima koje bi im sve tribalo ukinut. Samo ću još ovo reć na tu temu u odgovoru na damfiskovu dramu i parole a to je da mi stvarno nije jasno kako neko može još uvjek nakon ovih zadnjih 18 godina još uzvikivat "Demokracija i pravna država" kao da je to nešto pozitivno ili vrijedno. S obzirom na našu blisku povjest to je za umrijet od smijeha. Ako je iko pokazao da je taj sistem totalni shit onda smo to mi. A što se tiče Zerpa ne samo da smo ga tribali proglasit (jer to jesmo napravili pa nije vridilo ništa) nego smo ga tribali i ekspresno provodit pa tek onda pregovarat o tome koliko će i kako "drage" članice EU-a u njemu ribarit. Kako sada stvari stoje dok ne uđemo u EU talijani će nam sve to izlovljavat kao i dosad (do 2011 najmanje) a poslije toga će se pridružit i Španjolci, Portugalci, Grci, Turska možda i ko god bude stigao jer su sva ostala mora već izlovljena i nema dovolno ribe za sve. A šta će naši onda napravit? Ništa, reći će da su to obaveze koje smo potpisali ulaskom u EU i da se to mora izvršavat.... |
| | |
| | #319 (permalink) | |
Bravo! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.