| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ma dobro jesi li ti normalan? Kakav jebeni sud u Grazu te spopao? O čemu ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #322 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
u pravu si ti. ma kakva demokracija i pravna država. taj sistem ništa ne valja. ajmo ga ukinut.a čime ćemo ga zamijenit? sudeći po tvom nicku: kastama ![]() il imaš neko drugo rješenje ![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | |||
| | |
| | #323 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Nakon dvije godine u politici i u stranci, ti posjeduješ duboko i temeljito znanje o hrvatskim i međunarodnim pravosudnim institucijama. Jebeš moje četiri godine fakulteta i osam godina rada u pravosuđu. Ti sve znaš. Moj naklon, doktore... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #325 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP kakav nam je narod, ne može ni bit bolje ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #328 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZERP Ma koga mi zavaravamo! Nema snage u nikome ovdje. Imali smo šansu i za bojkot trgovina, pa smo ono baš "SNAŽNO" bojkotirali toliko da trgovci nisu ni osjetili. Usput, đacima pada tako teško ovaj štrajk za spuštanje cijena školskog prijevoza (mislim na one koji su u gradu blizu škole). |
| | |
| | #330 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: ZERP Evo vam par linkova pa nek se neki malo informiraju. Ako znate engleski čitat. WWF - Problems: Poorly managed fishing http://www.planetark.com/dailynewsst...8263/story.htm European fishing industry in crisis http://environment.newscientist.com/...ic-advice.html http://www.ens-newswire.com/ens/mar2...2-03-20-03.asp A i nisam se nešto naročito trudija nać nešto posebno frizirano uopće. Izvori su raznovrsni i kao što možete vidit svi govore više manje isto. U sjevernom moru (usput plovio sam njime pa ga poznam nešto bolje nego neki ovdje koji mi tvrde da je to ludilo a naš Jadran bara) večina najkomercijalnijih vrsta ribe je već izlovljena previše a za neke je moguće da nastanu sasvim ako se izlov nastavi ovim tempom. Svi znastvanici pokušavaju lobirat da se smanje kvote ali im to ne uspijeva a opet svako smanjivanje kvota donosi gubitak tisuća radnih mjesta u prenapuhanoj industriji. Znači, sranje kako god okreneš. A nije ni u Jadranu stanje puno bolje. Svi koji nešto znaju ili su se bavili ribarstvom u našem moru znaju da Srdela skoro više i nema, Škampi isto tako a i svih ostalih vrsta ima puno manje. Naročito u odnosu na prije jedno pedesetak godina. Pogledajte malo stare filmove pa vidite kakve su se Tune lovile onda a kakve sad. Pogledajte koliko Srdele se lovilo onda (a to je jako bliska prošlost) a koliko sad. I uračunajte da je danas tehnologija i broj ribarica puno veći. Danas u godinu do dvije možemo uništit bez problema onoliko za koliko je prije bilo potrebno 10 god. - a što se tiče Demokracije - naravno da se može smislit bolji sistem. Sličan ali ustvari bitno drugačiji tamo gdje je bitno. Da se ne može mogli bi se svi ubit odma. Ako budem imao volje postat ću moju ideju kao posebnu temu, baš da vidim jel joj iko može nać neku veću slabost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

u pravu si ti. ma kakva demokracija i pravna država.
taj sistem ništa ne valja. ajmo ga ukinut.