Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Nestala mi je poruka koju san pisa, ali evo pokušat ću kazat da od ribe u našem moru ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 13:21   #341 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat
Re: ZERP

Nestala mi je poruka koju san pisa, ali evo pokušat ću kazat da od ribe u našem moru nema ništa. Sve je izlovljeno, more priorano di triba i ne triba. Sve teže se ulovi riba. Evo kako je bilo prije, bar šta se mene tiće, sad za uvatiti pravu ribu kao što je ova na slici tribaš se dobro potrudit i pitanje očeš li uopče ulovit.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg pic, orada.jpg (26.2 KB, 10 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 20:35   #342 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
A vidi moj primjer:

Moj otac radi u Sloveniji već 25 godina i nikad ali baš nikad nije osjetio niti trunku vrijeđanja i omalovažavanja zato što je Hrvat, dapače.
Btw, u njegovoj firmi od njih 25 čak 17 je Hrvata...I sve funkcionira besprijekorno...

Ne kažem da ti lažeš i izmišljaš, ali mislim da u ovome tvome primjeru ima nešto 'više' od onoga što si rekao
Ovisi u kojem dijelu Slovenije. Kao i u Zagrebu. Drugačije je na pokojim mjestima kad dođu Slavonci (prema nama su bolji), a drugačije kad dođu Dalmatinci. Pogotovo su nabrijani na njih u vrijeme derbija Dinama i Hajduka!
Birtija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:24   #343 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 974
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Ovisi u kojem dijelu Slovenije. Kao i u Zagrebu. Drugačije je na pokojim mjestima kad dođu Slavonci (prema nama su bolji), a drugačije kad dođu Dalmatinci. Pogotovo su nabrijani na njih u vrijeme derbija Dinama i Hajduka!
Ha?

Kakve veze ima odnos Slovenaca prema Hrvatima u Sloveniji a kakve odnos Zagreba prema Slavoncima i Dalmatincima?!

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:45   #344 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ti i suvislost - dva različita pojma

Majke ti, Einstein i Tesla zajedno ne bi skužili šta si ti mislio ovim postom...
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:28   #345 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
To inače ovisi o ljudima, ne o djelu grada ili države (a idiota imaš na sve strane)
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Majke ti, Einstein
Mogu li samo pitati zašto Einstein?

Primjetio sam da ga se gotovo uvijek spominje kada se nabrajaju znanstvenici i uvijek sam se pitao zašto je tako.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:30   #346 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Mogu li samo pitati zašto Einstein?

Primjetio sam da ga se gotovo uvijek spominje kada se nabrajaju znanstvenici i uvijek sam se pitao zašto je tako.

Onako, iz čista mira...

Dobro zvuči.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 12:28   #347 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
einstein je majka svih znanstvenika, ka šta je birtija majka zbunjenih postova
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 13:50   #348 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 26
SnoopDogg se izdvaja iz mase

-
SnoopDogg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 14:01   #349 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
einstein je majka svih znanstvenika, ka šta je birtija majka zbunjenih postova
A mora i to netko biti!
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 14:11   #350 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
A mora i to netko biti!
imamo mi jednog prijatelja, non-stop je valja pizdarije. prozvali ga mi biser. a on će na to: e, ja san biser, ja vridin
sorry na OT
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, zerp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114