| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Nestala mi je poruka koju san pisa, ali evo pokušat ću kazat da od ribe u našem moru ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #341 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Nestala mi je poruka koju san pisa, ali evo pokušat ću kazat da od ribe u našem moru nema ništa. Sve je izlovljeno, more priorano di triba i ne triba. Sve teže se ulovi riba. Evo kako je bilo prije, bar šta se mene tiće, sad za uvatiti pravu ribu kao što je ova na slici tribaš se dobro potrudit i pitanje očeš li uopče ulovit.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #342 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: ZERP Citat:
| |
| | |
| | #343 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Kakve veze ima odnos Slovenaca prema Hrvatima u Sloveniji a kakve odnos Zagreba prema Slavoncima i Dalmatincima?! | |
| | |
| | #344 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Majke ti, Einstein i Tesla zajedno ne bi skužili šta si ti mislio ovim postom...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #345 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: ZERP Citat:
Primjetio sam da ga se gotovo uvijek spominje kada se nabrajaju znanstvenici i uvijek sam se pitao zašto je tako. | |
| | |
| | #346 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Onako, iz čista mira... Dobro zvuči. ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #347 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.