| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Klasično hercegovačko rješenje. Sa HDZ-a na HSP. Ili zoološkim riječnikom, sa magarca na još većeg magarca, koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #361 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP ![]() Klasično hercegovačko rješenje. Sa HDZ-a na HSP. Ili zoološkim riječnikom, sa magarca na još većeg magarca, koji je uz to i glup.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #362 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ZERP Čuj, Jurčić je Hercegovac, pa je SDP-ovac, a usto je i legenda. Pričao s njim zadnji put na konvenciji. Ja nema teorije da ću ikada biti desničar, samo za socijalizam, uvijek. Makar u SDP-u se neki baš i ne pokazuju socijalistima i to dosta njih. |
| | |
| | #363 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: ZERP Na žalost,dosadašnjim potezima,bilo Političkim ili ekonomskim,i HDZ i SDP su pokazali isključivo crnu stranu riječi čovjek. I jedni i drugi su nemilice rasprodavali, poklanjali Hrvatsku zemlju, tvornice, Banke, Jadransko more, branitelje i akcije tijekom rata. Danas kad čovjek pogleda u natrag,tijekom posljednjih 15 godina samo jedan političar je pokazao da iskreno voli svoju zemlju, svoj narod, branio Gospodarski pojas, Hrvatske ribare i uvijek bio na strani prevarenih i oštečenih. Tonči Tadić. Na žalost,radio je Sizifov posao i ni od koga pomoć dobio,završio kao Don Quihote,i na kraju pao u zaborav. Meni se iskreno želudac okrene kad pročitam na ovom forumu,kojliko vas ima kojima Hrvatska i Hrvatsko ništa ne znaći. Koliko vas je koji bi da ste u mogučnosti još više Hrvatsku ponizili nego što su to do sada "odradili" Sanader,Mesić,Račan i ostali beskičmenjaci. Ako je razlog tome vaša mladost,jer ste bili klinci dok se ratovalo,onda su krivi vaši roditelji koji vas nisu podučili o žrtvama koj je vaš narod (ako ste Hrvati) podnio. Ako razlog tome nije mladost,onda ili ste netko tko je bio s druge strane tijekom rata pa sad nastavljate "dejstvovati" protiv Hrvatske ovim putem ili ste ipak iz slične sorte kao prethodno navedeni beskičmenjaci. Kako god,znajte da ima nas kojima je Hrvatska i Hrvatsko svetinja,i ovakve kakvi jeste vas pamtimo. Možda se jednog dana pruži prilika sresti se oći u oći sa onima koji pljuju branitelje, odobravaju trančiranje Hrvatske zemlje, prodaju Hrvatskih branitelja i naših zapovjednika, onima koji relativiziraju Srpsku krivnju za sva zla koja su počinili, onima kojima je političko beskičmenjaštvo i izdaja Hrvatske prihvatljiva politička opcija. Možda se sretnemo oći u oći. Daj dragi Bože. ZERP je bio zadnja prilika da Sanader i HDZ zauzmu stav i zaštite interese Hrvatske. Pošto je OPET zasrao,nije zaslužio da hoda ovom zemljom. Ni on ni njemu slični,a ima ih. Ima vas. |
| | |
| | #364 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Uvijek me razveseli kad vidim veću količinu sranja fino okupljenu i grupiranu na jednom mjestu, uredno složenu u hrpicu te garniranu patetičnim kvazi-domoljubljem. Zaista, takvo nešto uvijek razgali dušu... Bljak... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #365 (permalink) |
![]() | Kameleon među nama O domoljublju čovjek nešto mora znati i osječati da bi mogao pričati. Vjerovatno osječaš prema nekoj drugoj zemlji domoljublje,pošto prema Hrvatskoj sigurno ne. Nije dovoljno staviti Hrvatski grb na avatar da bi se dobro zamaskirao jer čovjekovu dušu prikazuju njegove riječi a ne slićice skinute s interneta. U tvojoj duši nije Hrvatska,i nije Hrvatski narod. Zato ti i je prihvatljivo da se Hrvatske zapovjednike sudi, da se Srpska krivnja relativizira, da se Hrvatima napakira dio krivice za rat, da se dijeli Hrvatsko more, deaktiviranjem ZERP-a i kako god je to moguće. Zato u svojim postovima i navodiš da Hrvatska treba poslušno raditi što Europa naredi, da treba opraštati zločincima koji su zemlju napali a svoje branitelje razapinjati .. Tko sumnja u moje riječi, nek pročita sve DAMFISK-ove postove koji se tiču rata, branitelja, Hrvatskih Generala , ZERP-a, i svih tema u kojima se može podržavati Hrvatski ili neki drugi interesi. On se nigdje ne zauzima za Hrvatske. To je blago rečeno indikativno. Prije nego ovaj post opet izbrišu, volio bih da ga netko tko ovu zemlju voli kao ja pročita, i shvati da se rat protiv Hrvatske i Hrvata vodi i dan danas, ali ne oružjem, nego preko korumpiranih političara koji zemlju dijele i prodaju, preko medija, preko raznih foruma poput ovog,itd,itd. ZERP je samo jedan u cijelom nizu vrlo bitnih Zakona koji su trebali zaštiti Hrvatske nacionalne interese. Međutim,osuđen je na propast,jer ljudi koji bi za nas tebali povlačiti ispravne poteze svojim perom,prodali su svoju zemlju i naciju. Dao im dragi Bog da svakog dana ostatka svog života provedu sa porodicama naših ribara koje su izdali, i sa njihovim porodicama, pa da vide kakvoj trageiji su kumovali. |
| | |
| | #367 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Citat:
Samo ću ponovit već napisano... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #369 (permalink) | |
![]() | Re: ZERP Citat:
Problem s nekad našim a danas stranim bankama je u tome što trenutno u cijeloj Hrvatskoj postoji samo jedna domaća banka i još k tome vrlo mala. A jake banke odlučuju o privrednim smjerovima, tečaju, sudbini tvornica, radnim mjestima, cijeni nekretnina, logistočkoj i taktičkoj prednosti pri prodaji i kupnji ... Stranci kroz te banke vode ovu zemlju. Banke svojim potezima dovedu naš narod u dugove i financijske probleme, da bi im mogli dati nepovoljne kredite da se "iščupaju" s tim da je to nemoguće, i oni to znaju. Založnim pravom dobijaju prije stečene nekretnine i sjedaju na plače radnicima tvornica koje namjerno vode u stećaj. Zašto ? Zbog Nekretnina na kojima tvornice leže,a jako puno vrijede. I što dobiju s tim ? Tvornice zaduže i steraju u stečaj, radnike bace na cestu ili im ponude rad za crkavicu, zemljišta rasprodaju kao "nadoknadu", radnicima oduzmu nekretnine i cicaju ih godinama jer im uzmaju određeni postotak plaće i cijelo vrijeme ih drže u situaciji iz koje nema van. A sve u svrhu stjecanja što veče količine profita,što u nekretninama,što u novcu,a što u našim političarima koji su se pretvorili u sluge takvih "igrača". Kad završe svoj "humanitarni" rad i "prilagođavanje Hrvatske kako bi se bolje "uklopila" u Europu ( na koljenima i kao vječiti dužnik ) onda se kao skakavci presele na neku drugu zemlju,čiji narod više voli sve nego sebe i svoje. Nismo mi ni prvi ni zadnji kojima se to dogodilo,ali žalosno je što smo kao nacija zakazali. Umjesto da se suprostavimo i zaštitimo sebe i svoje,mi kao ovce čekamo u redu. Dok ćekamo,mnogi među nama se natječu u "dokazivanju" svoje samosvijesti i osječaja pravde, nudeći i gurajući u zatvorske rupe naše branitelje,kao znak podložnosti i poniznosti. Mnogi moji prijatelji i kolege su došli do istog zaključka kao i ja. Draže bi mi bilo da sam poginuo nego da gledam što čine beskičmenjaci, ulizice, izdajice i flegmatičan stav mladeži mojoj zemlji. Mnogi moji se u grobu okreću kad vide da Hrvatska mladež ne cijeni njihovu žrtvu, ne cijeni što su mnogi umrli da bi oni danas imali priliku živjeti svoji na svome s glavom gore. Sramota me. Sramota me mojih sunarodnjaka koji su takvi. Sramota me što moja i vaša djeca neće živjeti u Hrvatskoj,zemlji Hrvata. A relativizirati tuđu muku i žrtvu mnogima na ovom forumu jako dobro ide,gotovo kao da su profesionalci. Jel tako DAMFISK ? Profesionalcu ! Zadnji Uredio Kaligula : 18-06-08 u 12:38. Razlog: Gramatičke pogreške | |
| | |
| | #370 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Kaligula, koji si ti lik ![]() Koja je to inspiracija, koja je to volja... A onda nastane post napisan kao da lopatom nabacuješ riječi...Uspiješ povezati sve živo i neživo u jednu gomilu gluposti (barem po meni).... Ali, ako tebe to veseli i osjećeš se bolje onda super ![]() P.S. Kakve to veze ima sa ZERPOM? |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.