| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Bogme, svaki me put fascinira količina sranja... ono, u kvalitativnom smislu sranje je impozantno, ali kvantiteta je ono što upada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Bogme, svaki me put fascinira količina sranja... ono, u kvalitativnom smislu sranje je impozantno, ali kvantiteta je ono što upada u oči. A najzanimljivije od svega je što se u kvaliteti i u kvantiteti sranja najviše ističu kvazi-domoljubi, proto-desničari i ostali mentalni oblici dubiozne psihičke stabilnosti i još dubioznijeg obrazovanja. Prestani s osobnim vrijeđanjem forumaša.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin Zadnji Uredio anthlon : 18-06-08 u 16:32. |
| | |
| | #372 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: ZERP Blago nama nepismenima kad imamo visoko obrazovane "komšije" među nama da nas ispravljaju. Jel znate što je stotinu lancem zavezanih odvjetnika na dnu mora ? Dobar početak. I ti prestani s osobnim vrijeđanjem i vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi. Jedan dio sam obrisao kao i u prethodnoj poruci. Ukoliko ponoviš još jedan ovakav ispad ići ćeš na hlađenje. Zadnji Uredio anthlon : 19-06-08 u 11:29. Razlog: Gramatička pogreška |
| | |
| | #373 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 488
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Juppiter Optimus Maximus Soter
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. Zadnji Uredio anthlon : 19-06-08 u 11:30. Razlog: morao sam skratiti citirano |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.