| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ZERP u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Kakva talijanska Rijeka? Na kojim si ti drogama? Očito nisi čuo za iredentističke poštanske marke ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Pa zar Rijeka nije nekada bila u sastavu talijanske države?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: ZERP Zerp je najbolji moguci potez za drzavu,zasto? zato...kao prvo dobijamo vece ribolovno podrucje i mogucnost trgovanja ribom..kao drugo veci profit i veci prostor mora koji je pod nasom zemljom...kao trece dobijamo cast |
| | |
| | #84 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Kao prvo: na tom ribolovnom području naši ribari mogli su lovit i prije, nitko im nije branio. Isto tako, ribom smo mogli trgovati i prije, nitko nam nije branio. Kao drugo: Kakav veći profit? I ne dobivamo "veći prostor mora pod našom zemljom"... ZERP nije dio teritorija Republiek Hrvatske. ZERP spada u međunarodne vode. Kao treće: Zar smo čast izgubili? Ma znaš li ti uopće što je to ZERP?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: ZERP znam,ali eto ti si me malo koreksirao,nismo cast izgubili ali bi nam bila veca,to je pod prvo,pod drugo sto se tice ribolovnog podrucja,znam da su i prije mogli loviti ali sada ce moci to raditi u puno vecem broju,profit oko ribe ce se povecati,to je sigurno |
| | |
| | #86 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Neće to moć radit više nego prije, jer nema dovoljno ribarskih brodova. Proglašenjem ZERP-a neće ribe počet same iskakat iz mora na obalu. Netko ih treba ulovit. S nečim. Kužiš?
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Osposobljavanje novih ribarskih brodova nema apsolutno nikakve veze sa ZERP-om.
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZERP Za ulov ribe jednako bilo bi korisno osposobljavanje novih ribarskih brodova. ZERP nema nikakav učinak na ulov ribe hrvatskih ribara. Hrvatski ribari lovit će jednaku količinu ribe, proglasio se ZERP ili se ne proglasio.
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, zerp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.