| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi 2 pitanja u Croportal.net forumu; Namjerno nisam htio u naslovu napisat da neko otvori ovo i da mi odgovori... Pitanje broj 1: 1.Kako namjestit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: U ofsajdu Godina: 16
Poruka: 39
![]() | 2 pitanja Namjerno nisam htio u naslovu napisat da neko otvori ovo i da mi odgovori... Pitanje broj 1: 1.Kako namjestit da se ne preplacujem na svaku temu na koju nesto napisem? 2.Moze li se namjestit broj tema u pdf,malo mi ih je previse na jednoj stranici ja bi ih smanjio,pa ako se moze onda kako? Ocekujem odgovor. Hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: 2 pitanja 1. Zašto pišeš ako te ne zanima da li će ti netko odgovoriti na post? 2. Forum je CMS, a nikako u pdf-u, pa mi drugo pitanje uopće nije jasno.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2 pitanja ne može se promjeniti broj tema u podforumu. to može mjenjati samo administrator. Možeš promjeniti broj postova u temi. A ako ti je previše tema u podforumu a nešto tražiš, koristi tražilicu.
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.