| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Boja nicka u Croportal.net forumu; Mena zanima jel se može promijeniti boja nicka... Mislim videl sam da neki ljudi imaju plavu, zelenu, crvenu, crnu... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Boja nicka Mena zanima jel se može promijeniti boja nicka... Mislim videl sam da neki ljudi imaju plavu, zelenu, crvenu, crnu... I to.. Ili to možda dolazi sa reputacijom? Hvala! ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boja nicka plava - moderator zelena - vip član tamnocrvena - supermoderator crvena - administrator
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Boja nicka JA bi prije rekel da su SM-ovi bordo boje ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boja nicka dajte moj nick u pinky plizzzz ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Boja nicka Citat:
![]() ali pitaj žutu ili tako, možda ti daju... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.