| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Čini se da mi je netko provalio u account u Croportal.net forumu; Kristijane- nemoj se ljutiti što kažem što mislim, ali sumnjam da je itko od modova na forumu to napravio (š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čini se da mi je netko provalio u account Kristijane- nemoj se ljutiti što kažem što mislim, ali sumnjam da je itko od modova na forumu to napravio (štoviše gotovo sam potpuno siguran). Možda je dotični hackao account od nekog moda i tako mijenjao, ali (IMHO) to nije itko od modova.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čini se da mi je netko provalio u account da nije onaj sto vam je rekao da ce vam ponistit racunala?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čini se da mi je netko provalio u account koliko sam na forumu taj decko se cini posten i cijenjen forumas,ne vjerujem da je on
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čini se da mi je netko provalio u account kiki zakaj je meni smanjen rep power na 4 a bio je na 5...imam isto rep bodova koliko sam i imao ![]() ,tj...zašto su mi izbrisane neke poruke...di se sad ne broje više poruke ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čini se da mi je netko provalio u account Ma nema frke ... jebeš rep power...samo me zanimalo gdje se ne broje poruke. Dobro je što ste tako napravili...potpuno se slažem jer se ta zajebancija i nebi trebala brojati... |
| | |
![]() |
| Tagovi: account, cini, netko, provalio |
« J*****a ne znam...
|
Izgubih se »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.