| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Da li postoji neki refferal link? u Croportal.net forumu; Dakle da mogu dat nekim frendovima ono link direkt na registraciju kao da sam ih ja preporučio postoji li to? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da li postoji neki refferal link? Dakle da mogu dat nekim frendovima ono link direkt na registraciju kao da sam ih ja preporučio postoji li to? i kako da saznam svoj?
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li postoji neki refferal link? Mislim da kod registracije mogu upisati tko im je preporučio...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li postoji neki refferal link? da, reci im nick pa neka upišu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li postoji neki refferal link? aha , ok mislio sam da ima neki drugi način, da odmah čim daš taj svoj link, da kad se preko njega registrira da se odmah zna tko te preporučio, bez da se mora upisivat korisničko ime ali znači to ne postoji ma nije ni bitno, samo me zanimalo
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:09.