| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi deviant art u Croportal.net forumu; kada se pokušam registrirati na deviant art dođe mi poruka BANNED. zna li tko što se događa?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 101
![]() | deviant art kada se pokušam registrirati na deviant art dođe mi poruka BANNED. zna li tko što se događa?
__________________ How else could you capture the world if you don´t attack from the back? Zadnji Uredio BlackSpider : 27-05-08 u 14:22. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: deviant art Što je deviant art? znam što se događa. banirali su te odatle iz ne znam kojeg razloga. ugl. ne možeš se više registrirati na tu stranicu jer nemaš pristup. pomaže?
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: deviant art Citat:
A gle probaj DC pa promjenit IP. DAli si vec bio clan tamo?
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 101
![]() | Re: deviant art ma nije to za skinove nego su tamo slike koje radiš npr. u photoshopu ili ih crtaš rukom i nisam bio član
__________________ How else could you capture the world if you don´t attack from the back? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: deviant art kak ne ja sam sa tog sitea skido theme za object dock /rocket dock, theme za winse, wallpapere... odnosno to je stranica sa materijalom da modifikaciju windowsa.
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
![]() |
| Tagovi: art, deviant, help, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?

pomaže?