| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Ej, ujebala sam u Croportal.net forumu; lol ok... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ej, ujebala sam Jebate kak je lijepo imati nekoga ko Wolfa na forumu. ![]() Katica za sve, sve kuzi, sve zna, sve moze rijesiti, o svemu ima stav i sa svima si je dobar. Odes u englesko hrvatski rjecnik i pogledas pod pojmom Nice guy i vidis wolfof avatar ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ej, ujebala sam E sad tu neko nekog jebe u zdrav mozak, a to nisam ja ![]() ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ej, ujebala sam A tko bi rekao da je Servant takav šaljivac... Morat ćemo se opet okupiti kad bude manje bolestan. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Ej, ujebala sam Kaj je bio bolestan ![]() ![]() Ja sam mislio da je samo malo povučen ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, ujebala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

ok