| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Infomanija eksperiment?? u Croportal.net forumu; Je li još netko dobio mail o nekakvom testiranju novih mogućnosti croportala? Ne sviđa mi se to... ..Da li su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Infomanija eksperiment?? Je li još netko dobio mail o nekakvom testiranju novih mogućnosti croportala? Ne sviđa mi se to... ..Da li su mi neki link gdje potpisujem nešto da ako mi se šta dogodi tijekom eksperimenta da oni nisu krivi , Uglavnom.. ja kliknula na to jer sam mislila da postoji neka opcija da odbijem, a to me automatski prijavilo za eksperiment! Neću!! Šta da radim?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Infomanija eksperiment?? ništa, sjedi i plači
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

..Da li su mi neki link gdje potpisujem nešto da ako mi se šta dogodi tijekom eksperimenta da oni nisu krivi
, Uglavnom.. ja kliknula na to jer sam mislila da postoji neka opcija da odbijem, a to me automatski prijavilo za eksperiment! Neću!!