| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Izgubih se u Croportal.net forumu; Malo se izgubih, po kojem se principu određuje one oznake kao (starter, regularniforumaš, prof foruma i sl.), te koja su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 163
![]() | Izgubih se Malo se izgubih, po kojem se principu određuje one oznake kao (starter, regularniforumaš, prof foruma i sl.), te koja su pravila vezana za reputacija (koliko mogu ja podijeliti, jel taj iznos promjenjim i sl.) Ako postoji vec objasnjenje samo mi ga link, isprika sto ga nisam nasao, trazio sam... Unaprijed HVALA!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Izgubih se 0 - 73 - starter 73 - regularni forumaš 500 - uvaženi forumaš 1000 - prof. foruma 2000 - dr.sci. foruma 3500 - akademik foruma Reputacija koju možeš podijeliti ti se podiže sa svakom godinom provedenom na forumu, svakom 1000. dobivenih repova i svakom 1000. postova. Barem mislim da je tako, nemoj me držati za riječ da je ovo točno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Izgubih se Mislim da si sve točno napisao. Ja imam 0 godina na forumu - 0 bodova kod dodjele reputacije Imam preko 2k postova - 2 boda kod dodjele repe Imam preko 5k rep bodova - 5 bodova kod dodjele reputacije 0+2+5=7 punata, toliko i piše da vrijedi moja repa Napisah ovo samo da bude malo jasnije.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izgubih se Citat:
![]()
__________________ This is the way the world ends Not with a bang but a whimper. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgubih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

ti to stvarno
al ne stvarno koja je to fora sa tim poenima koliko ko ima postova i reputacija