| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi izrada križaljki u Croportal.net forumu; Skinuo sam Anićev rječnik hrvatskog jezika i mogu ga otvoriti sa alcohol120% jer je u mdf formatu.E a ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | izrada križaljki Skinuo sam Anićev rječnik hrvatskog jezika i mogu ga otvoriti sa alcohol120% jer je u mdf formatu.E a ja bi ga ubacio u Crossword program za izradu križaljki .Dali neko zna kako i u kojem formatu bi morao biti.A ako se nemože dali ima neki naš program za izradu križaljki . Hvala ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: izrada križaljki Križaljke (software) Pozdrav, Pokrenuo sam projekt izrade software za sastavljanje, objavu i rješavanje križaljaka. Plan projekta je i izrada otvorenog online višejezičnog enigmatskog rječnika. Glavni razlog je posjedovanje brzog algoritma za sastavljanje. Sve ostale resurse za izradu križaljaka projekt pokušava učiniti široko dostupnima i besplatnima za korištenje. Volio bi čuti od ljudi koji sastavljaju križaljke kako to danas rade, koliko koriste računala i kakav software su dosada koristili. Pozivam sve da komentarima ili resursima podrže projekt na službenoj stranici: Professional Crossword Software Official Site Professional Crossword Software Official Site |
|
![]() |
| Tagovi: izrada, krizaljki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.