| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi kaj sam za.ebala u Croportal.net forumu; logiram se... prođu dvije sekunde nisam logirana ... logiram se opet ... dvije sekunde i opet nisam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: kaj sam za.ebala Jesi označila onu kućicu "zapamti me" pored korisničkog imena kad se logiraš?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj sam za.ebala pojma nemam , vidim da sam zelena a kod mene doma nisam logirana , kliknula sam na zapamti me , i ak sam pobrala bananu kak onda uopće mogu
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Offline | Re: kaj sam za.ebala Ma kakva banana ![]() Normalan si član, registrirani korisnik. Ja te normalno vidim da si logirana i online, i u tvom profilu i postavkama se sve čini da je u redu. Neznam kaj bi te moglo zezati ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj sam za.ebala vidim i ja da sam onn ,moj komp. valjda to ne kuži , nemrem postat dok ponovo ne lupim log iako vidim i sama da jesam ... joj tko će men razumjet kad ni sama nekužim kaj sam rekla ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj sam za.ebala imaš li 'enable cookies'? To što opisuješ mi djeluje simptomatično za to... Reci koji preglednik koristiš pa će ti već netko pomoći. Ja ti mogu reći kako se to u sređuje Operi (stisneš ctrl+F12, odeš na tab Advanced, i tamo promijeniš settinge).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj sam za.ebala fala wolf, našla , nemoj me pitat kaj sam napravila jer ne znam ponovit ušla u tools poklikala kaj nije bilo poklikano i eto proradilo ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: kaj sam za.ebala ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kaj sam za.ebala a jebemu opet ti nisam uspio poništit računalo Jebem ti ovaj fakultet za kompjutere ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaj, sam, zaebala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.