| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi kako do v.i.p. clana??? u Croportal.net forumu; kako doci do v.i.p. clana od samo 160 poruka ,vidio sam da dosta ljudi je v.i.p. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | kako do v.i.p. clana??? kako doci do v.i.p. clana od samo 160 poruka ,vidio sam da dosta ljudi je v.i.p. clan a ima manje od 500 poruka,da li mi moze itko reci kako to uspjeti???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I pametni grijese Zadnji Uredio _zabac14_ : 23-11-07 u 13:17. Razlog: jesam glup napiso sam dolara a ne poruka..sorry |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do v.i.p. clana??? Citat:
a sad dosta šale, nemoguđe je biti VIP sa manje od 500 poruka naravno ti si to mislio na BITCHARKU i romana...e to ti je toliko komplicirano da nemam mjesta dovoljno za objasniti ![]() uglavnom...trud, zalaganje, krv, znoj i suze ![]()
__________________ | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do v.i.p. clana??? I Što više postova sisa i guzica, ali kvalitetnih, kaj ne FBS? ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do v.i.p. clana??? Citat:
![]() a kaj ce ti V.I.P. clanstvo ako si pravi decko i forumas ako te ekipa zavoli netreba ti to clanstvo. mislim ako te voli ekipa voljet ce te i bez toga da si vip a ak te kojim slucajem nevoli ekipa da si sto puta vip niko te nece dozivljavat ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: kako do v.i.p. clana??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do v.i.p. clana??? Ma to si ti Spasoje, nemoj me jebat.. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: kako do v.i.p. clana??? I naravno mito, ne može škoditi ![]() Ma samo laganini, nemoj spamati, kad naletiš na nešto zanimljivo podijeli sa nama, drž se pravila i doći će i vip ćlanstvo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« helppppp
|
Molim pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.

I pametni grijese