Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi kako do v.i.p. clana??? u Croportal.net forumu; kako doci do v.i.p. clana od samo 160 poruka ,vidio sam da dosta ljudi je v.i.p. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-11-07, 13:16   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 347
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_
kako do v.i.p. clana???

kako doci do v.i.p. clana od samo 160 poruka ,vidio sam da dosta ljudi je v.i.p. clan a ima manje od 500 poruka,da li mi moze itko reci kako to uspjeti????

Zadnji Uredio _zabac14_ : 23-11-07 u 13:17. Razlog: jesam glup napiso sam dolara a ne poruka..sorry
_zabac14_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 14:04   #2 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: kako do v.i.p. clana???

morash biti moj poznanik ili neshto..morash me znat' osobno..
ili morash biti full poznat na forumu..
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 14:07   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,141
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
v.i.p. clan a ima manje od 500 poruka,da li mi moze itko reci kako to uspjeti????
sa 2 tube vazelina eventualno

a sad dosta šale, nemoguđe je biti VIP sa manje od 500 poruka
naravno ti si to mislio na BITCHARKU i romana...e to ti je toliko komplicirano da nemam mjesta dovoljno za objasniti

uglavnom...trud, zalaganje, krv, znoj i suze
Star 23-11-07, 14:58   #4 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

I Što više postova sisa i guzica, ali kvalitetnih, kaj ne FBS?
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 15:03   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,141
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I Što više postova sisa i guzica, ali kvalitetnih, kaj ne FBS?
tako mlada a već sve znaš
Star 23-11-07, 15:09   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,147
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
kako doci do v.i.p. clana od samo 160 poruka ,vidio sam da dosta ljudi je v.i.p. clan a ima manje od 500 poruka,da li mi moze itko reci kako to uspjeti????
moze pitanje

a kaj ce ti V.I.P. clanstvo ako si pravi decko i forumas ako te ekipa zavoli netreba ti to clanstvo.

mislim ako te voli ekipa voljet ce te i bez toga da si vip

a ak te kojim slucajem nevoli ekipa da si sto puta vip niko te nece dozivljavat
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 15:19   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
moze pitanje

a kaj ce ti V.I.P. clanstvo ako si pravi decko i forumas ako te ekipa zavoli netreba ti to clanstvo.

mislim ako te voli ekipa voljet ce te i bez toga da si vip

a ak te kojim slucajem nevoli ekipa da si sto puta vip niko te nece dozivljavat
Mislim isto kao Morpheus... Naš čelavi zaštitar...

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 17:50   #8 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,754
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

vidis ja sam tek regularni forumas a svi me vole
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 19:16   #9 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
vidis ja sam tek regularni forumas a svi me vole
Ma to si ti Spasoje, nemoj me jebat..
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 21:13   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
uglavnom...trud, zalaganje, krv, znoj i suze
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I Što više postova sisa i guzica, ali kvalitetnih
I naravno mito, ne može škoditi

Ma samo laganini, nemoj spamati, kad naletiš na nešto zanimljivo podijeli sa nama, drž se pravila i doći će i vip ćlanstvo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114