| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Kako zalijepiti, obnoviti Temu????? u Croportal.net forumu; vidio sam kako neki nakon nekog razdoblj .. zaljepe temu sa zadnjena prvu stranicu kako bi bila odma vidljiva... nisam jos ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Kako zalijepiti, obnoviti Temu????? vidio sam kako neki nakon nekog razdoblj .. zaljepe temu sa zadnjena prvu stranicu kako bi bila odma vidljiva... nisam jos nasao tu opciju pa ako mi netko moze pomoci |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zalijepiti, obnoviti Temu????? Zalijepit temu može samo moderator, a ne kužim šta misliš pod "obnoviti" temu ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako zalijepiti, obnoviti Temu????? ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: obnova, tema, zalijepiti, zastara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

.. hvala