| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi "Koristi edit!" ? u Croportal.net forumu; Nisam dobro skuzio sto znaci kad neki moderator napise "koristi edit" u necijem postu. Jer inace ti postovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | "Koristi edit!" ? Nisam dobro skuzio sto znaci kad neki moderator napise "koristi edit" u necijem postu. Jer inace ti postovi mi se cine ok i ne vidim razloga da ga se editira. Kao primjer navodim ovaj moj: Homoseksualci Eto, volio bih da mi netko objasni sto sam krivo napravio kako bih znao sto da ne cinim ubuduce. Hvala!
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: "Koristi edit!" ? Vjerojatno si napisao post za postom u kratkom vremenskom razmaku. Ako unutar 10 minuta smatraš da si nešto izostavio u poruci i želiš to dopisati onda koristiš tipku edit i dopišeš to što si zaboravio a ne da pišeš novu poruku odmah ispod one prve ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 7,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Koristi edit!" ? Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: "Koristi edit!" ? Citat:
Il sam ja tu nes krivo skuzio? ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Koristi edit!" ? Pa sahasa ti je spojio te dvije poruke i onda je napisao koristi edit a ona gore poruka nema veze s tim ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: "Koristi edit!" ? Citat:
![]() Nego sam vec i zaboravio da sam postao 2 zaredom. Hvala! ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: "Koristi edit!" ? ![]() ![]() ![]() Ja bum riknul ![]() _Sylar_,jel ima još kakvih nejasnoća ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: edit, koristi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.