| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Ludilo u Croportal.net forumu; podivljala mi je korisnička ploča,ne mogu postati,ni slati privatne poruke jer ni ne vidim jel ih imam,ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ludilo podivljala mi je korisnička ploča,ne mogu postati,ni slati privatne poruke jer ni ne vidim jel ih imam,ne piše tko mi je dao rep nego datum umjesto toga i još svašta....jel to samo meni tako ili?? zbunjena sam!
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ludilo stanje je još uvijek isto,ne mogu slati poruke nigdje osim ovdje,ništa...hoće mi netko objasniti? ![]() i rep power mi je odjednom nula a ništa nisam skrivila,šmrc...
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. Zadnji Uredio maja-manuela : 23-04-08 u 04:50. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Ludilo Nešto se čudno dešava s forumom i tvoj korisnički profil je prebačen u stanje Korisnika koji čeka e-mail aktivaciju ![]() Probaj pogledat u mail jel ti možda stigao kakav e-mail od croportala za potvrdu registracije. Ako nije kontaktiraj Kristijana da ti vrati korisničku titulu na Regularni forumaš ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ludilo ne mogu slati privatne poruke nikome,nije mi ni mail stigao,jel mi možeš ti nekako pomoći,tj. kontaktirati kristijana?? poslala sam mu sinoć pp dok sam još mgla,sad ne mogu ništa!!!uopće ne vidim privatne poruke. promijenila sam e-mail adresu jer mi stara više nije aktivna ali ne vjerujem da je u tome problem
__________________ There is nothing either good or bad, but thinking makes it so. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ludilo ako je problem u mailu,onda će mi valjda doći potvrda registracije...ne želim izgubiti korisničko ime!!!
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Ludilo Poslat ću ja Kristijanu poruku da to sredi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.